Eilen avautui Helsingin Sörnäisissä Hippopo , lasten merkkivaatteiden outlet-myymälä. Pitihän sinne heti mennä katsomaan mistä on kyse ja tekemään löytöjä.

Miten suloinen pieni myymälä Hippopo onkaan! Pieni kivijalkamyymälä Pengerkadulla, vain kivenheiton päässä Sörnäisen metroasemalta. Reipas ja ystävällinen palveluasenne odottaa asiakkaita Kalliossa.

Myymälässä on myynnissä merkkivaatteiden jäännöseriä ja poistotuotteita. Edullisia, uusia, laadukkaita ja jopa uniikkeja lastenvaatteita, tästä ei voi kuin tykätä. Vaatteita on koossa 56-152 cm. Myynnissä olevat merkit ovat muun maussa tanskalaisia, espanjalaisia, italialaisia ja englantilaisia. Valikoima vaihtuu kuulemma muutaman viikon välein. Käykääpä ostoksilla.

Paikan omistaja sanoi päivittänsä Hippopon facebook-sivuja useasti, joten sieltä voi varmasti seurailla jatkossa millaisia vaatteita myymälään ilmestyykään.

Hippopo

Pengerkatu 23, Helsinki

ma-pe 10-18

la 10-15

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla