Arjen ihania pieniä hetkiä on päästä istahtamaan johonkin kivaan kahvilaan ystävien seurassa. Tai vaikka kaksin tyttären kanssa. Tämän hetkinen suosikkikahvilani Helsingissä on Vanhassa kauppahallissa sijaitseva Robert´s Coffee.

Vanhassa kauppahallissa on erityinen tunnelma, jota ainakin itse rakastan. Kauppahallin sijainti lähellä merta, Espaa ja Aleksia on oivallinen kahvittelulle kaupunkipäivänä. Robert´s Coffee on ihanan viihtyisä ja suloinen paikka, sellainen täydellinen pieni paikka kivaan kahvihetkeen. Lastenvaunut saa kätevästi parkkiin hallin käytävälle ja sitten voikin istahtaa pehmoiselle sohvalle ja vauva köllötellä siinä vieressä. Tai yleensä oma tyttäreni haluaa istua sylissäni ja saan nauttia latteni yksikätisesti.

Nyt joulukuussa kahvilassa ja kauppahallissa tuntuu olevan erityinen fiilis. Verrattuna kesään, kauppahallissa käy tällä hetkellä todella vähän turisteja ja hallissa on päivisin mukavan rauhallista. Kahvilasta löytyykin hyvin tilaa. Nyt joulunaikaan kahvilassa on ihana joulufiilis hyasintteineen, kuuseineen, jouluisine kahveineen, kynttelöineen ja jouluisine leivoksineen. Seuraavalla kerralla pitää ehdottomasti maistaa heidän kanelilatte.

Kahvilan vitriinit ovat aina täynnä mitä herkullisimpia tuotteineen. On makeeta ja suloista. Itse otan aina lattepalan. Ja se cafe latte, nam. Robert´s Coffeessa on aina siellä käydessäni ollut erityisen lämmin ja ystävällinen palvelu. Tarjoilevat jopa pöytiin.

Muistatteko muuten tämän jutun kun kesällä olin tyttäreni kanssa kaksin aamiaisella Vanhassa kauppahallissa. Voi niitä aikoja. Nyt elämä tyttären kanssa on jo paljon helpompaa, kun on oppinut tuntemaan hänen tarpeensa, rytminsä ja toiveensa.

ps. Tiedoksi, että Vanhassa kauppahallissa on Robert´s Coffeen vieressä hoitohuone. Itse haluan ainakin aina tietää vauvan kanssa liikkuessani kaupungilla missä on lähin hoitohuone.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla