Meillä valmistaudutaan pikkuhiljaa päiväkodin aloitukseen ja olenkin jo tehnyt hankintoja tätä ajatellen. Yksi tärkeimmistä jutuista on tietysti oma pieni reppu päiväkotilaiselle. Päädyin Beatrix New Yorkin hauskaan Dolce & Panna kerhoreppuun. Eikö olekin mainio tapaus? Hissu on ollut ihan haltioissaan uudesta repustaan ja jaksaa tutkia reppuaan ja sen sisältöä jatkuvasti. Kyseessä ei ole mikä tahansa reppu, sillä jopa David Beckhamilla ja hänen lapsillaan on ollut sama reppumalli käytössä.

Minime.fi myy näitä trendikkäitä Beatrix NY:n kerhoreppuja. Beatrix New York on tullut tunnetuksi mielikuvituksellisista, tyylikkäistä ja suloisista tuotteistaan. Brändin tuotevalikoimaan kuuluu reput, eväslaukut ja juomapullot.

Tykkään, että tämä kerhoreppu on muodoltaan yksinkertainen ja linjakas, mutta pirteät värit tuovat siihen iloa. Kerhoreppu on jämäkkää materiaalia ja on pysynyt käytössä hyvin muodossaan. Vaaleanpunaista ihanuutta on myös ollut helppo pitää puhtaana, sen käytännöllisen materiaalin vuoksi. Repussa on riittävästi tilaa lapsen tavaroille ja lisäksi sisällä on pienempi tasku, jonne saa pikkujutut näppärästi talteen. Juomapullo kulkee näppärästi mukana ulkopuolella olevassa taskussa.

Olen jo monta kuukautta sitten luopunut hoitolaukusta ja siirtynyt käyttämään juurikin reppua taaperoni tavaroiden kuljettamiseen reissuilla ja retkillä. Otimme repun heti mukaan testattavaksi myös Sisilian matkallemme ja laukussa kulkikin kätevästi kaikki tyttären käsimatkatavarat. Päiväkotia varten reppuun tullaan pakkaamaan sitten mukaan tossut, unilelu ja vaihtovaatteita.

Ainut miinus repussa on, että siinä on sen verran lyhyet hihnat, että se ei mahdu aikuisen selkään. Välillä olisi mukava vapauttaa käsiään laittamalla repun kunnolla selkään, silloin kun lapsi itse ei halua tai pysty laukkua kantamaan. Olkaimet ovat kylläkin pehmustetut, joten lapsen on sitä hyvä kantaa selässään.

Parasta Beatrix New York repuissa on mielestäni hauskat, sympaattiset ja valloittavat hahmot. Katsokaa nyt näitä Minime.fi:n valikoimissa olevia hienoja reppuja. Pieni hauska yksityiskohta on se, että jokaisen repun mukana tulee hahmoon liittyvä tarina. Dolce & Pannan tarina on tällainen:

"When they discovered that an ice cream truck has become in their forest, all the dorest creatures thought; excellent! But then they met Dolce & Panna. These two sisters can be very sweet, but wow! Do they ever stop bickerig? They´re both finalists in the Miss Flavor Of The Month Pageant, and the competition has clearly gone to their previously cool heads. They argue about who gets to weat cherry, who gets to wear the sprinkles, who gets to sit at the top of the cone, everything! Some of the forest creatures have begun to think the best way to stop their fightinf is to just eat them."

Ja varoitan jo nyt kun menet Minime.fi, että heillä on myynnissä vaikka mitä mielettömiä lastenhoitoon ja -huoneeseen liittyviä tuotteita. Kannattaa seurata Minime.fi:tä Instagramissa (@minime.fi) ja sitä kautta kuulla kivoista lasten elämään liittyvistä tuotteista ja sisustustavaroista.

reppu saatu blogin kautta Minime.fi:stä

Kommentit (2)

1/2 | 

Ihania reppuja!

Laittaisin varmaan jonkun pienen heijastimen tuohon edessä olevaan rinkulaan.

-Joksu-

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/2 | 

Joksu - totta, paikka on kuin tehty heijastimille. Ja hyvä muistutus itsellekin, että pitääpä kaivaa taas heijastimet esille nyt, kun illat rupeavat pimenemään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla