Helsingin Suvilahden kattilahallissa on tänä viikonloppuna 10-11.9.2016 käynnissä Helsinki Design Weekin Lasten Viikonloppu. Meidän perhe suuntasikin Kattilahalliin heti lauantaina aamupäivästä ja pois lähtiessämme kaikki meistä toisteli, että olipa kivaa.

Tapahtumassa on kaikenikäisille lapsille suunnattuja työpajoja ja pisteitä, joissa on tarjolla muotoilu- ja arkkitehtiaiheista tekemistä. LEGO työpajassa pääsee rakentamaan unelmien kotia ja käsittääkseni uutuutena on, että pienemmille on tarjolla Lego Duplo palikoita, näihin puolen tunnin välein oleviin työpajoihin jaetaan paikan päällä pääsylippuja. Tämän lisäksi lapset pääsivät muun muassa suunnittelemaan ja piirtämään maailman hienoimman astian taikka rakentelemaan pahvihahmoja. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Kattilahallin pihalla on pop-up leikkipuisto, jossa lapset pääsevät istuttamaan oman kasvin ja sen lisäksi on musiikkiesityksiä, puujalkakävelyä, nukketeatteriesityksiä ja autorata.

Itse innostuin totaalisesti Little Market- myyntitapahtumasta ja teinkin ihastuttavia löytöjä suomalaisten lastenbrändien ständeiltä.

Lilla Companyn ja MaxPlayn yhteisellä ständillä ihastelin erityisesti Tresxicsin seinätarroja ja uusia seinäkoukkuja.

MiniOnesin osastolla oli paljon kivoja sistustustuotteita lastenhuoneeseen, kuten joutsen seinäkoukkuja (joo, olen aivan hullaantunut joutsenista) ja laadukkaita lastenvaatteita. Tälläkin ständillä oli hyvä meininki ja hyviä alennuksia.

MUKA VAn mukavilta tytöiltä ostin ihastuttavan puseron Hissulle ja lokavauvalle kauniin vaaleanpunaiset leggingsit.

Tänään HDW Lasten viikonloppu on käynnissä klo 16 asti ja huomenna sunnuntaina taas klo 10-16. Menkää!

Kommentit (2)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Lasten viikonloppu on kyllä kiva tapahtuma. Neljännen kerran järjestivät tämän, joten varmasti (toivottavasti) tulee taas ensi vuonna, sitten sinäkin perheinesi toivottavasti ehdit paikalle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla