Secret Wardroben Anna-Marian innoittamani tein illalliseksi vuohenjuusto-vesikrassipastaa.

Secret Wardroben postaus kauniine ja herkullisine kuvineen pastasta löytyy täältä.

Kyseessä on noin vuosi sitten Helsingin Sanomissa julkaistusta reseptistä. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


100 g vuohenjuustoa (chèvre) 200 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä1 rasia vesikrassia3 kevätsipulia2 appelsiiniasuolaa ja mustapippuria400 g simpukkapastaa1/2 dl hyvää oliiviöljyä Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja murskaa se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori, ja purista hedelmästä mehu kulhoon. Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi, puolitetut viinirypäleet ja oliiviöljy.  Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden joukkoon. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.


Reseptistä poiketen ostin täysjyvä simpukkapastaa, tuntui toimivan hyvin näinkin. Olipa ihana syödä hiukan erilaisia makuja. Ainakin meidän versiossa appelsiinin raikas maku oli päällimmäinen asia joka jäi ruasta mieleen. Oli kyllä helppo ja raikas pasta, suosittelen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram