Vanha vuosi hyvästeltiin ja uusi vuosi otettiin vastaan Vierumäellä urheillen ja rentoutuen.

Vuosi 2013 oli tähän mennessä sekä elämäni yksi kamalimmista että onneksi onnellisimmista. Isoin onni oli kun vihdoin kesällä saimme tietää, että meille tulee vauva. Tunne oli uskomaton, emme tainneet mieheni kanssa moneen päivään uskoa tapahtunutta todeksi. Ihana todellisuus iski vasta ensimmäisessä ultrassa.

Vuoden aikana tapahtuneesta ikävästä asiasta en halua blogissa kertoa, mutta en olisi selvinnyt mustasta ajasta ilman miestäni ja yhtä tiettyä ystävääni.

Vuosi 2014 tuo tullessaan todella isoja, ihania ja onnellisia muutoksia. Tyttäremme syntyy noin kolmen kuukauden päästä. Välillä mietin, että miten pärjään, että osaanko olla hyvä äiti. Hiukan pelottaa, tai oikeastaan aika paljonkin, mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Jännityksellä ja ilolla aloitan tämän vuoden.

Tämä kuva on viime vuodelta onnellisesta hetkestä kesäisessä Zurichissä. Olimme pari päivää aikaisemmin saaneet tietää, että meitä olikin matkalla kolme henkilöä ja 1. hääpäivääkin oli juhlistettu. Ajankohta oli suudelman arvoinen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla