Vihjasin eilisessä postauksessa, että hankin Hulluilta päiviltä jotain pysyvämpää

Vihjasin eilisessä postauksessa, että hankin Hulluilta päiviltä jotain pysyvämpää.

Ostokseni oli Hayn valkoinen Tray table!

Yritin aamulla heti klo 8.00 ostaa kyseisen pöydän Stockkan verkkokaupasta ja sainkin tuotteen ostoskoriin, mutta kun tuli maksunhetki ilmoitettiin, että tuote oli myyty loppuun verkkokaupasta. Ja tähän meni aikaa noin 3 minuuttia. Sillä olin menossa muutenkin keskustaan asioille ja hulluille päiville kävin tavaratalon kodinosastolla katsomassa josko pöytiä olisi siellä vielä myynnissä. Tottakai valkoiset oli myyty loppuun, mutta ystävällinen myyjä vinkkasi, että tunnin päästä tulisi lisäsatsi pöytiä. Olin kärkkymässä osastolla, kun pojat toivat pari lavallista pöytiä lisää ja sain kuormasta omani. Jipii! Kävin illalla sitten noutamassa pöydän autolla Stockkan noutopisteestä.

Loppu hyvin kaikki hyvin ja nyt on meillä sohvapöytä! Neljä vuotta ollaan pärjätty hyvin ilmankin sohvapöytää, mutta helpottaahan se hiukan kun on kunnon paikka mihin laskea juomalasit ja leffasyömiset.

Tajusin, että Tray table ei ole ehkä se lapsiystävällisin vaihtoehto, sillä tarjotin on irti. Onneksi tarjotin on kuitenkin sen verran painava, että ei varmaankaan kovin helposti lähde liikkumaan, vaikka taapero nousisikin sitä vastaan seisomaan. Katsotaan siis myöhemmin tänä vuonna miten pöytä toimii arjessa.

Muut sohvapöydäksi miettimäni vaihtoehdot löydät tästä postauksesta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla