Kävin viime viikolla pyörähtämässä bloggaajapassilla Habitaressa. Itse löysin messuilta paljon kivoja ja inspiroivia juttuja; tässä minun suosikkini.

Tätä Dropin allasta olen himoinnut Joukolaan Vantaan Asuntomessuista lähtien. Mieheni on pitkään puhunut, että meidän pitäisi hankkia savusaunalle palju, mutta vasta tämän Drop-paljun nähtyäni olen ruvennut lämpiämään ajatukselle. Drop sai Vuoden Designteko-palkinnon, eikä syystä, onhan tuote hieman erinäköinen kuin paljut ja ulkoaltaat yleensä ollaan totuttu näkemään.

Näissä Maija Puoskarin suunnittelemissa Pi-no-pi-no-maljakoissa on hauska idea, että maljakon korkeutta voi muuttaa palasia lisäämällä tai vähentämällä.

Oula on Kersti Raitasen opinnäytetyönä tehty prototyyppi syöttötuolista, joka lapsen kasvaessa muuttuu juniorituoliksi. Tämän syöttötuolin minäkin hyväksyisin mieluusti kotiini.

Tuula Pöyhösen ja Rudi Merzin Ensi-kehto on kaunis.

Henna Mantereen Frost-valaisimet sopivat täydellisesti vaikka makuuhuoneeseen.

Kannustalon koko osasto oli mykistyttävän kaunis ja täynnä upeita ideoita.

Vitran osastolla vietin varmaankin pisimpään aikaani. Elephant olisi kyllä hauska lastenhuoneeseen.

Joulujoulujoulu! Verso Designin joulupuut toivat joulufiiliksen pintaan.

Formen osastolla ihastelin suunnattomasti tätä TONin 811-tuolia. Tämä ajaton tuoli olisi täydellinen Joukolaan. Tuolista tulee mieleen oma lapsuudenkotini.

Yksi isommista tämänhetkisistä sisustushaaveistani on saada Artekin 66-tuoleja Joukolaan.

Haaveilin raskausaikana tästä AVAn pinnasängystä. Messuilla kävin ihastelemassa AVA Roomin koivuvaneria tuotteita. Ehkäpä joskus joku heidän kauniista kalusteista päätyisi meillekin.

Kävitkö sinä Habitaressa? Löysitkö kivoja vinkkejä, ideoita tai uutuuksia?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla