Kuuluisa Atlantis-hotelli sijaitsi melko lähellä meidän hotellia Dubaissa ja päätimme eräs päivä mennä hotellille lounaalle. Siirtyminen hotellilta hotellille tapahtui näppärästi resortimme omalla autolla ja kuskilla, sillä meidän hotellin autoihin sai asennettua turvaistuimen, kunhan toiveesta ilmoitti etukäteen conciergelle.

Halusin ehdottomasti päästä syömään Gordon Ramsayn Bread Street Kitchen ravintolaan, tykkään tällaisista hauskoista spessujutuista ja olikin mielenkiintoista mennä ammattilaisen ravintolaan, joka laittaa muiden ravintolat kuntoon, ja nähdä millaisiin ratkaisuihin hän on omassa ravintolassaan päätynyt. Itse Gordon oli poistunut valitettavasti pari päivää aikaisemmin Dubaista, joten ihan tuohon otsikon mukaiseen tilanteeseen ei päästy, mutta kuiteskin saimme kyllä kokea ikimuistoisen lounashetken. Ajattelimme aluksi nauttia lounaan ravintolan puutarhassa, mutta ravintolasali näyttikin niin viihtyisältä, että päätimme syödä sisällä. Itse ihastuin ravintolan sisustuksessa kauniisiin ja lukuisiin valaisimiin, asemahallityyliin ja kivoihin tuoleihin. Eli nyökyttelin tyytyväisenä viihtyisälle ravintolalle, no entäs palvelu? Palvelu on mutkattoman ystävällistä, taapero huomioitiin heti tuomalla hänelle väritystehtäviä ja muutenkin kaikki sujui sulavasti. Huomasin, että kaikki työntekijät taisivat olla brittejä, joten he toivat jotenkin hauskan yksityiskohdan ravintolan tunnelmaan. Palvelu oli välillä jopa rennon vitsikästä, tai itse en ainakaan ole ollut ravintolassa, jossa tarjoilija olisi varoittanut ja samalla neuvonut syömään ja nauttimaan niin, että likaa on ympäri käsiä ja naamaa ja toi samalla kosteutettuja pyyhkeitä varmuuden vuoksi putsaamista varten, ja tuumasta toimeen mieheni söi herkulliset kanankoivet käsin niin että naama ja sormet ovat likaiset (kuva yllä). Oma tartar alkupalani oli taivaallinen ja pääruoaksi söin perinteitä kunnioittaen fish&chips-annoksen. Tytär ei hirmuisesti perustanut Gordonin macandcheese-lastenannoksesta, muutta luulenpa, että syynä oli lähestyvä kuume. Kyllä se Gordon osaa hommansa, meidän perhe kiitti.

Ruokailun jälkeen kävimme vielä tyttäremme iloksi kiertämässä Atlantiksen The Lost Champers akvaarion. Akvaarion vetonaulana on pieni albiino krokotiili, mutta itse haltiuduin akvaarion isoimmasta altaasta, jossa haiden lisäksi eleli tuhansia kaloja. Atlantiksen akvaario on yllättävän nopeasti kierretty ja kaiken kokemamme hulinan jälkeen oli ihana palata rauhalliseen resorttiimme.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla