Finlaysonin klassikkokuoseihin on tullut paljon kivoja uutuuksia nyt keväällä. Uutuuksia on tullut kuoseihin, jotka ovat olleet mukana Finlaysonin valikoimissa jo 50-luvulta lähtien ja ilahduttavat ihmisiä edelleen päivittäin. Finlaysonin ss15-mallistossa nähdäänkin tutut Coronna, Taimi, Aalto ja Elefantti uusissa tuotealueissa ja uusissa väreissä.

Vauvanhuoneeseen sopivia uutuuksia on tullut Elefantti-tuotteisiin. Elefantin on suunnitellut Laina Koskela vuonna 1969. Tämän kevän uutuuksia ovat ihastuttava lämmin vauvojen huopa harmaana ja keltaisena sekä vauvojen pussilakanat harmaa-valkoisena. Pussilakanasetti on saanut Allergiatunnuksen® käyttöoikeuden, joten se sopii myös herkimmille ja tuntuu miellyttävältä vauvan ihoa vasten.

vauvan huopa, 100 % puuvillaa, 80x100 cm, harmaa

 

vauvojen pussilakanasetti, pussilakana 85x125 cm ja tyynyliina 35x45cm, harmaa-valkoinen

 

vauvan huopa, 100 % puuvillaa, 80x100 cm, keltainen

 

KUVAT: FINLAYSON

 

Nyt norsun marssimaan myös teidän pikkuisen lastenhuoneeseen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla