"Sydän pakahtuu onnesta"

Onnellisuus valtasi eteisemme. Eteisen liitutaulullamaalilla maalattu väliovi on kyllä kiva yksityiskohta kodissamme ja tekstiä muuttamalla koko kotiin tulee uusi tunnelma.

Nyt vauvan myötä on tullut todistettua, että meidän eteinen on melko ahdas, varsinkin silloin kun äheltää ulos kamojen ja vaunukopan kanssa. Eteisen kaappiin mahtuu meidän aikuisten takit ja kengät. Kaapin päätyyn on laitettu pieniä lintukoukkuja jon saa kätevästi ripustettua vauvan vaatteita ja hoitolaukun odottamaan seuraavaa retkeä. Ikean Malm lipastossa on vauvan ulkovaatteita ja muuta päivitteisessä käytössä olevia tavaroita.

Eteiskäytävässä oleva taulukollaasi on edelleen yksi ihanimmista jutuista kodissamme (meidän asukkaiden lisäksi :) ). Hauska aina huomata, että ne vieraat jotka tulevat kotiimme ensimmäistä kertaa, seisahtuvat kollaasin eteen pitkäksi aikaa katselemaan ottamiani kuvia matkoilta ja läheisistä ihmisistä.

Eteisen iso peili on muuten täynnä pieniä sormenjälkiä. Meidän pikkuneiti on nimittäin innostunut naureskelemaan itselleen ja meille vanhemmille peilin edessä. Kikatus vaan kuuluu kun pelleillään yhdessä peilin edessä pikkuneidin kanssa

Näillä sydämellisillä fiiliksillä uuteen viikkoon.

Heidi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla