Ensimmäisiä hankintoja  jo raskausaikana vauvanhuoneeseen oli The Dots-ripustimet. Tykkään Muuton valmistamien Dotsien ajattomasta klassisesta muotoilusta. Ripustimia on myynnissä kolmea eri kokoa, S, M ja L, useassa eri sävyssä, sekä pelkistettyjä värejä sekä värikkäitä vaihtoehtoja. Dotseja myydään yksittäin, joten seinälle pystyy helposti sommittelemaan juuri sellaisen asetelman kuin tarvitsee ja haluaa.

Itse päädyin pieneen mustaan ja tammensävyiseen ripustimeen sekä keskikokoiseen valkoiseen. Pienet ripustimet ovat olleet kaikista näppärimmät käytössä, sillä niissä on helppo käyttää henkaria, kun keskikokoinen on puolestaan liian iso tavalliselle henkarille. Dotseja myy muun muassa FDS.

Tuo Mayoralin vaaleanpunainen mekko on muuten tyttären 1v-juhlamekko, jonka hankin Stockmannilta. Tänään pikkuneiti juhlikin syntymäpäiviään kyseisessä mekossa. Kuvia juhlista tulossa varmasti blogiin ensi viikolla.

Vaaleanpunainen tyllimekko oli tyttärellä päällä kastepäivänään ja se on hankittu Helsingin Bulevardilla sijaitsevasta Le Bunuellista. Burberryn mekko oli haaveilulistailla jo raskausaikana ja kun se tuli hyvässä alennuksessa vastaan oli se hankittava.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla