Kun päätin pitää pienet syntymäpäiväjuhlat kotona mietin ja tutkin mistä tilaisin tarjottavia

Kun päätin pitää pienet syntymäpäiväjuhlat kotona mietin ja tutkin mistä tilaisin tarjottavia. Oli nimittäin itsestäänselvää, että en jaksaisi tai kiinnostaisi pyöriä keittiössä ennen juhlia. Keksin lopulta, että Cupcakes By Frida toimittaa Anton&Antoneihin ihania kauniita cupcakejä ja ilokseni huomasin, että Frida tekee myös kakkuja ja cake popseja.

Minulla on visio ja toive, että saisin synttärikakuksi vaaleanpunaisen kumiankan. Frida toteutti toiveeni täydellisesti, ankkakakku oli ihan mieletön! Kaiken kruunasi, että porkkakakku oli tajuttoman, siis tajuttoman, hyvää.

Suklaiset cake popsit olivat herkullisen meheviä ja maukkaita. Ja entäs omenan makuiset cupcaket? Miten suloisia ne olivatkaan rusetteineen, ruusuineen ja perhosine.

Mieheni kävi noutamassa tuotteet Töölön Anton&Antonista, mutta ilmeisesti tuotteet olisi saanut suoraan toimitettua myös kotiin.

Kiitos Fridalle. Päivänsankari oli onnellinen vaaleanpunaisista herkuista ja vieraille tuntui kaikki maistuvan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla