Täytyi ihan tehdä erillinen juttu ravintola Chef & Sommelierista, jossa kävimme illallisella viime kuussa

Täytyi ihan tehdä erillinen juttu ravintola Chef & Sommelierista, jossa kävimme illallisella viime kuussa. Vaikka olen käynyt Helsingissä paljon hyvissä ravintoloissa syömässä oli kyseinen ravintola mielestäni aivan omaa luokkaansa.

Eirassa sijaistse ravintola on ihanan tunnelmallinen ja pieni, ainoastaan 20 asiakaspaikkaa.


 kuva: HS

Suosittelen pöytävarausta. Ja ilmeisesti varauskirja onkin ollut lähiaikoina heillä melko täynnä. Kuva heidän facebook sivuiltaan.


kuva: FB-sivut

Ravintola keskittyy luomuun. Raaka-aineet olivat hankittu pitkälti joko kauppahallista, omalta kasvimaalta tai serkun takapihalta. Sympaattista. Kuva ravintolan fb-sivuilta.


kuva: FB-sivutRuoka oli taivaallista ja annokset kauniita.


kuva:  FB-sivut

Palvelu ravintolassa oli ensiluokkaista, poikkeuksellisen omistautunutta. Kokit Sasun johdolla tulivat kertomaan pöytään perusteellisesti miten annokset on tehty ja tarinoita niiden takana. Olimme haltioissamme.


kuva: Nyt

Viinilista oli sympaattinen ja laadukas.

Ja ravintolan leivätkin olivat herkullisia ja miten rakkaudella ne olikaan leivottu.


kuva: FB-sivut

Taisin itkeä onnesta kun poistuimme ravintolasta.

Toivottavasti pääsen tänne pian uudestaan.

Restaurant Chef & Sommelier

Huvilakatu 28

00150 Helsinki

+358 400 959440

Avoinna ti-la klo 18 alkaen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram