Olin yksi päivä tyttären päiväunien aikaan vaunuttelemassa Töölönlahdella. Kahvihammastani rupesi kolottamaan ja masussakin rupesi olemaan tilaa jollekin suolaiselle. Muistin joskus lukeneeni Finlandia-talossa olevasta Café Verandasta ja päätin käydä katsomassa olisiko kyseinen kahvila auki. Ja olihan se!

Sisäänkäynti kahvilaan oli katutasosta Töölönlahden puolelta (en tiedä pääseekö myös Mannerheimintien puolelta sisälle). Sisällä odottikin moderni, avara, tyylikäs ja iso kahvila. Artekin valaisimet ja Vitran tuolit pistivät heti positiivisesti silmään.

Kahvilassa on monia kivoja sohva- ja pöytäryhmiä. Keskellä päivää Verandassa oli todella rauhallista ja löysin helposti mukavan pöydän, jonka viereen sain näppärästi parkkeerattua lastenvaunut.

Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja, smoothieita, virvokkeita ja kahveja. Oman latteni ja herkullisen voileivän kanssa istahdin lukemaan yhtä kahvilan monesta naistenlehdestä ja nautin hetken omaa aikaa.

Tajusin, että tämähän mitä oivallisin mammakahvila - keskeinen sijainti, esteetön pääsy, tilava, rauhallinen, hyvä hoitohuone, syöttötuoleja, sohvaryhmiä, hyvää kahvia. Veranda on ihanteellinen kahvila vaippakansalle, ja ehdottomasti muillekin kaupunkilaisille. Henkilökunta kertoi, että kahvilassa on hyvät tietoliikenneyhteydet, joten paikkahan on oivallinen myös etätyöskentelyyn. Onkohan tällaisia vastaavia varjeltuja salaisuuksia paljonkin Helsingissä. Tänne tulen toistekin mammakavereiden kanssa.

Kahvila on avoinna arkisin klo 9-19 (ellei toisin ilmoiteta FB-sivuilla). Joukolatar suosittelee.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla