Hehkutin jokunen päivä sitten kotiseutuani Puotilaa

Hehkutin jokunen päivä sitten kotiseutuani Puotilaa. Nyt hehkutan hehkutan lisää, sillä viikonloppuna Puotilan Kartanolla avautui Pehtoorin taloon Café Svenkka. Legendaarinen disko avasi ovensa usean vuoden jälkeen viihtyisänä kahvilana.

Pehtoorin talossa on tehty iso remontti ja paikasta on saatukin todella kotoisa ja viihtyisä. Svenkassa on tarjolla päivittäin päivän keitto, suolaista ja makeaa syötävää sekä erilaisia juomia. Kahvila on auki päivittäin klo 11-24 ja terassi on auki klo 22 asti.

Svenkkassa on kesällä erilaisia tapahtumia. Itse suunnittelin meneväni ylihuomenna torstaina klo 19 joogaamaan kappelin nurmikolle. Ajankohtaisista tapahtumista löytää varmasti tietoa parhaiten Puotilan Kartanon facebook-sivuilta.

Nyt jään odottamaan milloin Puotilan Kartanon remontti alkaa ja pääsen sitten nauttimaan mukavaa illallista. Siihen asti taidan istua illat uudessa suloisessa kotikahvilassani.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla