Helsinkiin Katajanokalle avautui kesäkuussa mieletön uusi kahvila - Cafe Kokko.

Kokko sijaitsee aivan suosikkikahvilani johan & nyström konseptiputiikin vieressä Katajanokan Kanavarannassa. Kokkoa pyörittääkin aijemmin johan & nyströmiltä tuttu Pasi Kokko. Molemmissa näissä kahviloissa on samaa rosoista tunnelmaa minkä makasiinin tiiliseinät luovat. Café Kokko on ihanan tunnelmallinen paikka kynttilöineen ja viihtyisine pöytä- ja sohvaryhmineen. Tunnelmaa luo myös luonnollisen ystävällinen henkilökohtainen palvelu.

Kokossa on tarjolla Johan&Nyströmillä tutuiksi tulleita on raakakakkuja. Vitriinissä on tarjolla useita erilaisia kakkuja ja ainakin allekirjoittaneelle iski valinnan vaikeus. Valitsemani "kermainen" mansikkakakku oli onneksi täydellinen, varsinkin tällaisen kookosystävän mielestä.

Raakakakkujen lisäksi Kokossa on tarjolla helsinkiläistä pienpaahtimokahvia, teetä, smoothieta, tuorepuristettuja mehuja, voileipiä sekä quishejä.

Jos menet kahvilaan lasten kanssa, niin tiedoksi, että Kokkoon johtaa portaat, joten lastenvaunut pitää jättää alas. Taaperoille kahvilasta näytti löytyvän syöttötuoli. Vessa oli melko pieni, joten siellä mahdollinen vaipan vaihto on tehtävä vaikka pytyn päällä.

Tänne menen pian uudestaan lattehimoissani! Ja vaikka ulkona on nyt helle, voin vaan kuvitella miten tunnelmallista on mennä talvipakkasilla nauttimaan kuppi lämmintä lämmintunnelmaiseen Café Kokkoon. Ja helteitä varten Kokolla taisi olla pieni terassi Kanavarannassa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla