Reilu viikko sitten kävin testaamassa yhden Kallion uusimmista brunsseista - Say Delicious

Reilu viikko sitten kävin testaamassa yhden Kallion uusimmista brunsseista - Say Delicious. Seuraamieni aamiaisblogien Brunssipartion ja Tapaa minut aamulla arvioinnit paikasta ovat hyvinkin erilaiset. Itsekkään en oikein tiedä mitä olin kokonaisuudesta mieltä, mutta en kylläkään suosittelee paikkaa jos minulta brunssisuosituksia kysytään. Paikka on ehkä sopiva niille, jotka eivät mahdu sisälle vieressä olevaan täydelliselle Sandron brunssille.

Brunssi paikassa maksaa 9€ ja jos haluaa valita lisäksi lämpimän liha- tai kasvispääruan on hinta  enemmän 14€.

Positiivisinta paikassa oli älyttömän ystävällinen palvelu. Lisäksi kasvispääruokana ollut munakoisolasagne oli ainakin meidän kerralla herkullista. Paitsi liian suolaiset perunat jäivät kasvisannoksessa todellakin syömättä. Liharuoka, eli makkara, sen sijaan ei nostattanut seurueessani suuria ilonkiljahduksia.

Negatiivistä paikassa oli itse brunssipöytä, se oli nimittäin vaatimaton, ahdas ja kummallinen, tosin mitä 9eurolla voi muuta odottaa. Ja mitä murot ja jugurtti tekee itsetehtyjen ruokien seassa? Omistajat nimittäin kertoivat, että he valmistavat kaiken alusta lähtien itse, myös pastan, siitä iso plussa. Tai en tiedä, ehkä murotkin olivat itse tehtyjä ja omistajat olivat halunneet pöytään jotain aamiaismaista. Ravintolassa oli lisäki ahdasta ja pöytiin sai ängetä itsensä vetämällä vatsan sisään.

Olimme ulkona alle tunnissa, ei ollut oikein tunnelmaa jäädä pidemmäksi aikaa.

Ulkona mietimme mihin menisimme jälkirualle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla