Tänään loppiaisena on ollut ihana sunnuntaifiilis

 

Tänään loppiaisena on ollut ihana sunnuntaifiilis. Arkipyhä oli oiva tilaisuus päästä brunssille myös näin maanantaina. Brunssia oli tarjolla muunmuassa Pursimiehenkadun SIS. Deli + Caféssa. Kyseessä rento, kodikas ja tyylikäs kahvila eli samanlainen miljöö kuin kaikissa ketjun kahviloissa tuntuu olevan. Tykkään kahvilan sisustuksessa; kodikas ja skandinaavinen.

Olen käynyt aamiaisella aikaisemmin SIS. Delin Kalevankadun myymälässä ja Pursimiehenkadun brunssi jatkoi samaa hyvää linjaa. Brunssilla on tarjolla perusjuttuja, kuten leipää, puuroa, mysliä, jugurttia, leikkeleitä, juustoja, munaa, kahviksia, hedelmiä. Kuitenkin paikassa on oma tvistinsä: puuro ei ole perus kaurapuuroa ja tarjolla on muun muassa hummusta ja pestoa. Kahvi, tee ja useat erilaiset mehut kuuluvat brunssin 17€ hintaan. Miinusta tuli siitä, että leipä oli tänään hiukan kuivaa, olisiko syynä se, että pyhien vuoksi ne eivät olleet ihan vastaleivottuja.

Masu tuli täyteen ja mieli lepäsi rauhallisen rennossa miljöössä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla