Kävin brunssilla kuulkaas kivassa ravintolassa, Pompierissa

Kävin brunssilla kuulkaas kivassa ravintolassa, Pompierissa. Pompierin lounastahan on hehkutettu monessa paikassa, kuten esimerkiksi tässä Nyt-lehden arvostelussa, joten odotukset brunssin suhteen olivat korkealla. Pompier on espan Postresin (michelin tähti-ravintola) sisarravintola.

Brunssilla oli tarjolla buffetpöydässä useita erilaisia salaatteja, leipää, leikkeleitä, mysliä, jugurttia. Lämpimänä oli tarjolla lammaspullia, pekonia, munakokkelia ja nakkeja. Jälkkäriksi oli juustoja, hedelmiä, kuivakakkua ja suklaamoussea. Lisäksi oli mehuja, smoothieta, kahvia ja teetä. Ja hintaa vain 22€.

Kivaan kokemukseen vaikutti ehdottomasti ravintolan miljöö. Ravintola sijaitsee nimittäin Helsingin Vapaapalokunnan talossa Albertinkadulla. Ravintola sijaitsee huomaamattomasti sisäpihalla, mutta Albertinkadulla oli hyvät opasteet. VPK:n 150 vuotias historia on vahvasti esillä salissa tauluin ja pokaalein. Miehelleni, joka on entinen VPK:lainen oli paljon nähtävää ravintolassa. Sisustus viiskytluvulta oli hauska.Sympaattisinta oli kuitenkin Arabian vanhat lautaset ja peltiset kahvimukit.

Huomisen äitienpäiväbrunssin jälkeen Pompierin brunssi jää kuulemma kesätauolle. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti mennä syksymmällä nauttimaan hyvästä brunssista hauskaan ympäristöön.  Pöytävarausta ei välttämättä tarvitse tehdä, sillä ravintolasalissa on reilusti yli sata istumapaikkaa. Tosin kun maine kiirii, niin syksyllä brunssilla voi olla jo ahdasta samaantapaan kuin lounasaikaan. Brunssi on tarjolla launtaisin ja sunnuntaisin, luultavasti näin kesätauon jälkeenkin.

Ravintolaan pääsi kätevästi lastenvaunuilla. Paikka mainostaakin facebook-sivuillaan olevansa lapsiystävällinen. Tämä oli tyttäremme toinen brunssikäynti. Molemmilla kerroilla hän on nukkunut koko brunssilla olon ajan. Toivottavasti meidän tyttönen innostuu olemaan brunsseilla myös valveilla ollessaan, sitä tämä äiti toivoo.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla