Sunnuntai = hyvä syy mennä brunssille. Tänään lähdettiin taas hiukan kauemmaksi ja tehtiin brunssiretki Sundsbergiin kahvila-bistro Min Krogiin. Min Krog toimii vanhalla kartanoalueella pehtoorin talossa.

Brunssi on tarjolla Min Krogissa lauantaisin ja sunnuntaisin ja hintaa sillä on 19€. Brunssin teema vaihtelee ja tänään saimme nauttia Ranskan innoittamasta brunssista. Noutopöydässä oli tarjolla muun muassa maalaissalaattia, ranskalaista perunasalaattia (nam), juusto quichea (iso nam), leikkeleitä, basilikakanaa, croisantteja, uunimunakasta, juustoja (nam) ja leipiä (nam). Jälkkäriksi oli kahvin kanssa pannacottaa, ranskalaista suklaakakkua ja sitruunatartelettia. Hyvä, monipuolinen ja kivan erilainen brunssipöytä!

Pöytävarausta suositellaan, sillä ainakin tänään brunssi oli jälleen suosittu. Kaksi salia olivat hiukan ahtaat, kun väkeä oli paljon, mutta brunssia voi sään salliessa nauttia myös ulkona terassilla. Paikka tuntui olevan erityisesti lapsiperheiden ja nuorten aikuisten suosiossa.

Iso kiitos hyvästä ystävällisestä palvelusta. Kiva brunssi, jossa meidänkin pikkuneiti viihtyi mainiosti.

ps. ravintolan pieni vessa oli hiukan haasteellinen hoitohuone

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla