Olen tunnetusti suuriruokainen, joten olen pyrkinyt suosimaan paikkoja, joissa on buffetbrunssi tarjolla, mutta tässäkin on hyvä tehdä poikkeuksia, sillä ainakin nyt se kannatti.

Kävimme nimittäin lauantaina brunssilla Mille Mozzarellessa Punavuoressa. Mille Mozzarellen ravintola+kauppa on aivan entisen Crustuminen nykyisen SIS. Delin vieressä  (sinne täytyy muuten mennä seuraavalla kerralla aamiaiselle).

Tarjolla on joko tavallinen - tai kasviversio brunssi. Alkuun tuli taivaallisen herkulliset bruschetat. Alkuherkkujen jälkeen seuraa itse brussilautanen, joka sisältää juustoja, salaatteja, hedelmiä, leikkeleitä ja focaccio. Brunssin päätti päivän jälkiruoka - suklaakeksitiramisukaurakeksi-hässäkkä. Ruokajuomana oli omenamehiua, kahvia ja teetä sai hakea vapaasti. Herkullista.

Kaiken lisäksi viihtyisä paikka, ystävällinen ja ripeä palvelu ja taustalla soi mafiosojazzi - elikkä mukava aloitus lauantaipäivälle.

Pöytävaraus on ilmeisesti pakollinen, jos haluaa tulla nauttimaan Mille Mozzarellan brunssista ennen klo 14, sillä ainakin viime lauantaina paikka oli täyteen varattu.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla