Sunnuntaina mietimme muutaman brunssipaikan välillä mihin menisimme ja onneksi valitsimme Lunbgergin eli Punavuoren Kortteliravintolan

Sunnuntaina mietimme muutaman brunssipaikan välillä mihin menisimme ja onneksi valitsimme Lunbgergin eli Punavuoren Kortteliravintolan. Emme säikäntäneet paikan tyhjyyttä vaan rohkeasti astuimme sisään tähän rentoon kirpistyyliin sisustettuun kortteliravintolaan.

Vastaanotto oli miellyttävän lämmin ja ystävällinen ja tarjoilija jaksoi vastailla meidän kysymyksiin koskien brunssia ja heitti väliin rentoa jutustelua - tykkäsimme. Paikka on tosi iso, joten ainakaan tällä kertaa brunssille ei tarvinnut pöytävarausta, sillä kaikki kaupunkilaiset olivat ilmeisesti Hulluilla Päivillä.

Buffetbrunssipöytä oli kiva. Saimme nauttia lihapullia, makkaraa, munakasta, uunijuureksia, sienipiirakkaa, salaatteja, leipiä, levitteitä, leikkeleitä, juustoja, mysliä ja avokaadojugurttia. Jälkkäripöydässäkin oli muutamaa eri sorttia. Itse taisin vetää hieman liikaa omenakakkua, mutta kun se oli vaan niin herkullista. Hintaan kuului toki myös kahvi ja tee ja 2€ sai skumppaa.

Pari tuntia meni rennosti brunssista nauttien ja tulevaisuutta suunnitellen, vaikka henkilökunta ihmetteli 2 tunnin jälkeen, että joko me lähdemme.

Pursimiehenkadun Lunbgergissä tarjoillaan brunssia aina sunnuntaisin klo 11-14 20€ hintaan, suosittelen. Paikasta lähtee hymyillen ulos.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla