Viime kesän hittiravintola oli ehdottomasti saaristoravintola Villa Villingenäs.

Mekin kävimme siellä mieheni kanssa illallisella ja postauksen ihanasta kokemuksesta löytyy täältä. Ravintoloitsijat eivät voineet jatkaa toimintaa Villingin saarella ja ovatkin pari viikkoa sitten avanneet ravintolan Rastilan kartanoon itä-Helsinkiin. Ravintola Lähiö sijaitsee siis aivan lähellä kotiani ja olen luonnollisesti innoissani, että itä-Helsinkiin on saatu tämän tason ravintola.

Kävimme eilen brunssilla ravintola Lähiössä. Alkupalabuffet käsitti kaloja, lihoja, salaatteja ja munakasta. Pääruoka tarjoillaan pöytään ja eilen vaihtoehtoina olivat karitsa ja nieriä. Ja loppuun saa herkutella jälkkäribuffella, jossa oli tarjolla kakkuja, juustoja ja hedelmiä. Hintaa brunssilla oli 28€, mikä ei todellakaan ollut paha hinta tämän tason ruasta. Seurueessamme olleille lapsille brunssi maksoi 1€/ikävuosi. Brunssi on tarjolla klo 12-18.

Sunnuntaibrunssin lisäksi Lähiössä tarjoillaan lounasta, illallista ja kesäaamuisin myös aamiaista (jeee!). Ravintola on auki ympäri vuoden (jeee!). Vaikka ravintola sijaitsee kartanomiljöössä, ei paikassa turhaan pingoteta vaan kartanolla vallitsi ihana rento tunnelma. Nuoret aikuiset, lapsiperheet ja paikalliset keski-ikäiset olivat löytäneet paikalle nauttimaan kiireettömästä sunnuntaista. Ihmiset nauttivat hyvästä ruasta ja kuohuvasta kartanon aurinkoisella terassilla. 

Kesällä voi jäädä palvomaan aurinkoa kartanon vieressä olevalle Rastilan uimarannalle.

Rastilan metroasemalta on todella lyhyt kävelymatka ravintola Lähiöön. Rastilan kartano sijaitsee Rastilan leirintäalueella, joka on aivan Rastilan metroaseman vieressä. Ja sisälle kartanoon pääsee kätevästi myös lastenvaunuilla ja ravintolassa on syöttötuoleja.

Ajankohtaiset tiedot, menut ja tapahtumat löytyy ravintola Lähiön facebook-sivuilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla