Minun on pitänyt jo pitkään käydä Pennyssä ja erityisesti olen halunnut päästä kokemaan ravintola sunnuntaina, jolloin Pennyssä on tarjolla brunssia, tai kuten ravintola itse sitä kuvailee lohturuokaa. Pitkästä aikaa meille koitti vapaa kaupunkiviikonloppu ja suuntasimme Uudenmaankadulle. Soitin ravintolaan varatakseni pöydän vasta kun olimme jo matkalla ja se kannatti, sillä väkeä tuntui tulevan ja menevän jatkuvasti ja varsinkin isommalle seurueelle saattoi olla vaikea löytää vapaata pöytää, sillä kyseessä on kuitenkin pieni vain 25-paikkainen ravintola. Ilman pöytävarausta näytti pääsevän nauttimaan hyvästä kahvista ja Comfort Sundays ruista rennosti ravintolan baaritiskin ääreen, ravintola ei muutenkaan koskaan täytä koko ravintolaa pöytävarauksilla vaan jättää vapaita pöytiä myös satunnaisille tulijoille.

Sunnuntaisin Pennyssä on tosiaan tarjolla Comfort Sundays-menun herkkuja. Paikan nettisivuilta löydät täydellisen listan, joka päivittyy viikottain. Sunnuntaisin Penny on auki klo 12-20 ja onneksi menimme ravintolaan vasta päikkäreiden jälkeen päivällisaikaan, sillä listalta valittavat pääruat olivat melko ruokaisia, eli kyseessä ei ole mikä kevyt brunssi. Oma uppomuna-annokseni oli tuhti setti kastikkeineen, seurueeni muut aikuiset valitsivat hevosenliha sandwichin ja munakokkelia ankanmaksalla. Ravintola on jo legenda pannukakkujensa vuoksi ja niitä oli ehdottomasti maistettava. Ja voi taivas, niin hyvää, että taisin itkeä. Seuraavalla kerralla taidan ottaa pannukakkuja sekä pääruaksi että jälkkäriksi.

Penny on sympaattinen paikka. Ravintola on kuin pieni pala New Yorkia Helsingissä. Yksi pieni tunnelmallinen sali, laadukasta ruokaa, perinteisesti pukeutuneet tarjoilijat, amerikan tapaan ystävällistä palvelua (tämä jäi kyllä testikerralla valitettavasti uupumaan) ja suppea ruokalista. Arkisin Pennyssä on tarjolla yksi lounasannos ja iltaisin 3 alku- ja pääruokavaihtoehtoa. Ja City rankkasi Pennyn New York-henkisen WC:n yhdeksi Helsingin parhaaksi vessaksi, eli muista käydä vessassa, kun menit viettämään rentoa aikaa Uudenmaankadulle. Penny on kiva - mene!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla