Alkavan viikonlopun kunniaksi brunssivinkki - Lie Mi!

Kävimme viime viikonloppuna perheen kesken brunssilla Lie Mi ravintolassa ja taisin kuullaa mieheni sanoneeni pariinkiin otteeseen "tää on ihan huippu brunssi", "tällaista ei ollakaan koettu vähään aikaan" ja "todella hyvä hintalaatusuhde". Ja olen kyllä mieheni kanssa kaikista näistä asioista samaa mieltä.

Siltasen tiloissa Hämeentiellä on viime vuoden loppupuolella avautunut vietnamilainen ravintola, joka tarjoaa lauantaisin brunssia. Jännitti mennä paikkaan, sillä muistan Siltasen ajoilta, että heidän brunssinsa oli aina todella täynnä ja kovin meluisa ja hälyinen, nyt tunnelma oli onneksi rauhoittunut ja lapsenkin kanssa paikkaan oli mukava mennä. Olimme varanneet paikkaan pöydän, ja näin suosittelen tekemään, sillä pikku hiljaa kaikki pöydät rupesivat täyttymään.

Mutta kyllä oli tajuttoman hyvää ruokaa! Buffetpöytä notkui aasialaisia herkkuja ja minäkin raskaana oleva kasviskalasyöjä löysin vaikka mitä salaatteja ja äyriäisiä lautaselleni. Ja ruoka maistui meidän taaperollekin. Hyvän ruoan lisäksi palvelu sujui ja magee rosoinen miljöö oli hauskaa vaihtelua aurinkoiselle kevätpäivälle. Hintaa brunssilla kohtuulliset 19,50€! Mene!

Lie Mi

Hämeentie 13 B, Helsinki

Brunssi la klo 11-15

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla