Syksyn tullen olen taas aktivoitunut brunssien suhteen, kun kesällä brunssikäynnit olivat melko vähissä. Tämän syksyn ensimmäinen brunssihetki suuntautui Southparkiin, joka osoittautui sopivaksi aamiaispaikaksi, jos olet liikkeellä kaveriporukalla, paikan ahtauden ja meluisuuden vuoksi. Töölön Sävel sen sijaan yllätti positiivisesti, sellainen todella kiva ja rento brunssikokemus. Mutta tämän syksyn ehdottomasti paras brunssi on ollut IPI kulmakuppilassa!!

IPIstä ja sen brunssista on vain positiivista kerrottavaa. Kulmakuppila avautui elokuussa Kallioon Karhupuiston kulmaan, siihen kirjaston viereen. Osoite on Porthaninkatu 13. IPI Kulmakuppilaa voi ehkä kuvailla trendikahvilaksi, sen verran kaunis ja valoisa on paikan sisustus. Vaaleita sävyjä, valkoisia tiiliseiniä, kauniita kalusteita, upeita valaisimia, betonia, puuta, viherkasveja ruukuissa ja pirtsakka vessa - niin täydellistä! Yksi ihailtava erottavatekijä muihin kahviloihin verrattuna IPIssä on, että paikka tarjoaa työtä kehitysvammaisille. Paikassa oli sellainen ystävällinen ja lämmin tunnelma.

Ja se ruoka, tajuttoman hyvää! Runsaassa buffetpöydässä oli tarjolla erilaisia salaatteja ja lämpimiä ruokia. Jälkkäripöytä oli herkullinen ja täynnä ihania herkkuja. Meidän seurueen lapset ja vauvat söivät hyvällä ruokahalulla. Itsekin oli ihan pakko santsata, sen verran hyviä tarjoilut olivat. Brunssiin kuuluu myös kahvi, tee, mehu ja smoothie. Hintaa brunssilla on vain 18€ ja 5-12-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan. Vaihtuva brunssimenu löytyy aina IPI:n facebook-sivuilta.

Sillä kahvila on täydellinen ja ruoka hyvää, on paikan lauantaibrunssi todella suosittu. Valitettavasti kahvila ei ota pöytävarauksia vastaan, joten paikalla kannattaa olla hyvissäajoin tai sitten puolenpäivän jälkeen, kun pöytiä rupeaa taas vapautumaan. Kahvilan tilat ovat yllättävänkin isot ja pöytäryhmiä on jopa kolmessa eri tasossa ja meidän seurue löysikin kivat paikat ylhäältä parvelta, istumanurkkauksen lepakkotuolet olivat erityisesti lasten mieleen. Paikassa tuntui sopu sijaa antavan.

Kyllä meitä helsinkiläisiä hemmotellaan. Tästä paikasta jäi niin hyvä fiilis koko loppu viikonlopuksi. Lämmin suositus!

Ipi kulmakuppila

Porthaninkatu 13

ma-pe klo 8-20, la 10-17

brunssi la klo 11-15

Kommentit (2)

Tarj
1/2 | 

Kiva lukea hyvä arvostelu paikasta! Onkohan mitään mahdollisuuksia päästä sisään rattaiden kanssa? :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

IPI on ehdottomasti yksi parhaimmista brunsseista Helsingissä, suosittelen!

Meidän seurue jätti vaunut ulos. Sisään oli jokunen porraskin, mutta toki niihen yli vaunut saa kannettua. Kahvila on sen verran suosittu, että vaunut varmaan toivotaan jätettävän ulkopuolelle. Jos tosin onnistuu saamaan ikkunapöydän, niin pöydän viereen saa vaunut ehkä ängettyä. Moni pienen vauvan vanhempi oli ottanut vaan turvakaukalon mukaan sisään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla