Viikonloppu lähestyy jälleen, joten tässä sinulle oivallinen brunssivinkki. Kävimme ennen meidän Ranskan matkaa pari viikkoa sitten lauantaibrunssilla Farossa Helsingin Ruoholahdessa. Joskus tulee sellainen olo, että kaikki kivat Helsingin brunssipaikat on jo koluttu läpi, mutta niin niitä kivoja paikkoja vaan aina ilmestyy tietoisuuteeni, kuten tämä Faro.

Faro sijaitsee Ruoholahdessa kanavan varrella. Parhaimpia juttuja paikassa olikin meren läheisyys, oli nimittäin ihana seurata isoista ikkunoista kanavan rauhallista veneliikennettä. Lisäksi rakennus ja sen sisustus oli juuri minun makuuni - avara, rento ja selkeä.

Brunssi on tarjolla Farossa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-15. 19€ hinnalla saa runsaan buffetbrunssin. Buffet oli juuri sitä mitä me aina brunssilta toivomme - salaatteja, lämpiä ruokia, jälkiruokia ja juomia. Brunssi mun makuun. Miehet olivat onnellisia kun saivat muun muassa hodareita syödäkseen.

Me olimme varanneet pöydän etukäteen ja olimme ilmoittaneet, että aikuisten lisäksi mukana on lastenvaunut. Vaunut mahtuivatkin hyvin ravintolaan sisälle ja kyseisenä lauantaina paikalla oli useampikin lapsiperhe.

Perjantaisin Farossa saa muuten aamiaista.

Tunnisteen brunssit alta löydät blogistani aikaisemmat kokemani brunssipaikat.

Faro Channelside bar & restaurant

Kellosaarenranta 2

0104249830

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla