Muistan kun kävin elämäni ensimmäisen kerran brunssilla, paikka oli silloin Koffinpuistossa sijaitseva Fanny.

Paikka ei tehnyt positiivista vaikutelmaa silloin, mutta brunssi-innostui kyllä tarttui. Aikaa tästä on kulunut noin kahdeksan vuotta. Halusin antaa Fannyn brunssille kuitenkin uuden mahdollisuuden viime sunnuntaina ja onneksi annoin, sillä viikonloppubrunssi Fannyssa oli kiva kokemus. 17,50€ brunssi sisälsi paljon iloisia yllätyksiä: raikkaita salaatteja, erilaisia leipiä, lihaisia lämpimäisiä, makeita kakkuja ja suussasulavia croisantteja. Paikka on rento, ehkä hieman ahdas, mutta tunnelma oli leppoisa. Brunssilla käy sekä lapsiperheitä että nuoria aikuisia kaveriporukalla. Pöytävarauksia paikka ottaa vastaan vain brunssin alkuun eli klo 10.30, jonka jälkeen pöydän saa jos hyvä tuuri käy, että juuri silloin pöytiä on vapaana.

Taidan mennä toistekin ja luulen, että seuraavaan kertaan aikaa ei kulu toista kahdeksaa vuotta. EDIT: Ravintola on sulkeutunut ja tilalla on Southpark

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla