Ullanlinnan tyylikkäästä Mood Coffee Roasterystä on saanut kesästä lähtien joka toinen viikonloppu brunssia. Brunssista on vastannut Best Things Brunch. Valmiiseen brunssisettiin (20€) on kuulunut smoothie-bowl, voileipä, mehu, jälkiruoka ja tee/kahvi, setti on niin kaunis ja kivan terveellinen. Tilajärjestelyiden vuoksi viimeinen brunssi Moodin tiloissa on ensi viikonloppuna, joten kannattaa varata nyt pöytä esim. Best Things Brunchin facebook-sivujen kautta, jos haluaa nauttia trendikkään brunssin trendikkäässä kahvilassa. Ja viikonlopun jälkeen kannattaa toki jäädä seuraamaan facebookista, että mistä kyseistä brunssia mahdollisesti saa Helsingissä tulevaisuudessa. Niin ja jos et ole käynyt vielä kahvilla pienessä graafisen kauniissa Moodissa, niin mene ihmeessä tai ota kahvi mukaan, kahvilasta saa itse paahdettua kahvia.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

hui mikä hinta brunssille ja nuin vähän mitä siihen kuuluu! järkyttävän kallista :(

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Olet oikeassa, hinta tuntui kyllä aika kalliilta. Mutta sitten rupesin miettimään miten tekivät jokaisen setin henkilökohtaisesti itse hyvistä raaka-aineista. Ilman jälkkäriä aamiaissetin saisi 15€.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla