Viime lauantai meidän pieni perhe oli brunssilla Alppilan kirkolla. Miten oivallinen idea onkaan tehdä hyvää syömällä hyvin. Alppilan kirkon brunssin taustalla on nimittäin hyvä idea - syömällä yhden ruuan tarjoaa yhden ruuan nälkäiselle Afrikassa. Raha menee hyväntekeväisyyteen Kirkon ulkomaanavun kautta.

Brunssin taustalla on ammattikokkeja, mutta muuten tekijät ovat amatöörejä. Brunssin tekijäjoukossa on vapaaehtoisia ja henkilöitä, jotka harjoittelevat työmahdollisuuksia. Kokkien ammattitaidon huomasi - ruoka oli kerrassaan herkullista. Alkukeittona oli kasviskeittoja, joka oli ihanan pehmeää ja pääruoksi ottamani siika lisukkeineen oli ihan tajuttoman hyvää. Mieheni myhäili syödessään mureeta porsaan niskaa. Lisäksi vielä jälkkkäri ja kahvit. Ja kaiken tämän ja hyvän mielen sai 15 eurolla.

Kirkolla oli kiva leppoisa fiilis ja kaiken kruunasi DJ, joka soitti todella mukavaa musiikkia.

Alppilan kirkko on lapsiystävällinen brunssi. Lapsille on oma menu, joka maksaa 5 euroa. Viime lauantaina lapsille oli tarjolla todella hyvännäköisiä lihapullia muussilla ja jälkkäriksi oli omenapiirakkaa. Paikassa on paljon syöttötuoleja (jossa on muuten todella mielenkiintoiset vyöt, ainakin meidän tytön mielestä). Isommille lapsille on oma leikkipaikka ja ainakin viime lauantaina ovi oli lapsille avoinna kerhotilaan, jossa oli paljon leluja ja kirjoja yms. Lastenvaunuilla oli helppo tulla paikalle, vessassa oli hoitopöytä ja vauvanruan pystyi lämmittämään mikrossa.

Me olimme varanneet pöydän, mutta paikalle voi myös tulla katsomaan onko tilaa. Lauantaibrunssille on kaksi kattausta: 11.00-12.30 ja 13.00-14.30

Tämä on ihan mielettömän hyvä juttu!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla