Nyt löytyi ihana aamiaispaikka - Cafe Bastvik!

Kyseessä on satoja vuosia vanha kartano Espoon Saunalahdessa. Kartano itsessään teki minuun suuren vaikutuksen. Ihan ääneen huokailin ihastuksesta miten upeasti kartano on kunnostettu, kun pääsimme sisälle ennen muiden asiakkaiden tuloa. Tunnelmallinen kuisti, vanhat kalusteet, tyylikkäät kakluunit, tajuttoman upea naistenhuone, barokkimusiikki - kokonaisuus oli täydellinen.

 

Aamiainen on tarjolla kahvilassa aina kuukauden ensimmäisenä kokonaisena viikonloppuna. Pöytävaraus on lähes pakollinen, sen verran suositusta paikasta tuntui olevan kyse. Aamiaiskattaukset ovat klo 10 ja 12. Meidän seurueelle oli varattu kartanon kirjastohuone. Huone oli oikein oivallinen, sillä saimme rauhassa hoitaa vauvojamme aamiaisen nauttimisen lomassa. Välillä itkevät vauvat eivät myöskään häirinneet muiden asiakkaiden sunnuntaiaamua niin paljoa kun saimme olla omassa rauhassamme kirjastossa. Vinkki siis muillekin lapsiperheille.

Kartanon aamiaisella oli tarjolla muun muassa puuroa, mysliä, leipää, salaatteja, juustoja, kylmiä kaloja ja jälkkäriä. Juomaksi oli kahvia, teetä, mehua ja smoothieta. Eli ihan kivan monipuolisen buffetpöydän saa 25 eurolla. Kiirettömyyttä kannattaa ottaa mukaan brunssille, sillä ruokasali on melko ahdas ja jonoa saattaa syntyä.

Lastenvaunut eivät kartanoon mahdu sisälle. Me ja ystävämme toimme vauvat aamiaiselle näin ollen turvakaukaloissa. Vaippojen vaihto onnistui tilavan naistenhuoneen lavuaaritasolla.

Olipa ihana tunnelmallinen aamiaispaikka. Tykkäsin, sillä minulle miljöö on kuin puoli ruokaa. Ja olihan aamiainenkin toki herkullinen. Joukolatar suosittelee!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla