Fazerin Vantaan tehtaan viereen on jokunen viikko sitten avautunut uusi vierailukeskus.

Muistan kuinka kouluaikoina jännittävimmät ja makeimmat retket suuntautuivat Fazerin makeistehtaalla. Nykyisten koululaisten harmiksi elintarviketoimialalla on niin tiukat säännöt, että tehdasvierailuja ei enää yleisölle järjestetä, mutta vierailukeskuksessa pääsee opastetuille näyttelykierroksille, joissa pääsee tutustumaan uudella tavalla Fazerin historiaan, tarinoihin ja tuotevalikoimaan. Näyttelyn lisäksi keskuksessa on kaikille avoin Fazer Café ja myymälä.

Fazer Café Fazerilassa on viikonloppuisin tarjolla brunssi la klo 10.00-14.00 ja su klo 11.00-14.00. Sinne minäkin heti tietysti suuntasin. Itä-helsinkiläisenä voin olla onnellinen, että pienen matkan päähän kodista on avautunut tälläinen valoisa ja tyylikäs kahvila. Sisustus Fazerilankin kahvilassa on tyypillinen fazerilaiseksi; puuta, marmoria, kivoja tuoleja ja tyylikkäitä valaisimia. Entäs miltä brunssipöytä näytti? Tarjolla oli monia samoja juttuja kuin Kluuvikadunkin brunssilla, mutta täällä kattaus oli jotenkin freesimpi. Brunssiin kuului salaatteja, lämpimiä ruokia, leikkeleitä, hyviä juustoja, smoothieita, tuoretta leipää, hyvää Fazer Alku-puuroa, mehuja, kahvia ja tietysti Fazerin brunssiin kuuluu kakut. Aikuisille brunssi maksaa 21,90€, 4-12v syövät puoleen hintaan, joten meidän taaperosta ei mennyt mitään maksua.

Tyylikäs kiva uusi kahvila, kotoisa palvelu, täydellinen brunssi ja ruokailun jälkeen oli kiva käydä ostamassa joulusuklaita herkullisesta myymälästä. Heidi loves!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla