Olen käynyt viimeksi Löylyssä kesällä, silloin kun koko Helsinki tuntui puhuvan ainoastaan tästä uudesta upeasta sauna+ravintolakompleksista. Viime viikolla kekkasin jostain, että Löylyssä tarjotaan viikonloppuisin brunssia. Näin heti mielessäni kylmän talvipäivän, jolloin nauttisimme hyvästä brunssista sisällä Löylyssä takkatulen lämmössä, tämä mielikuva toteutui viime sunnuntaina.

Löylyn brunssille kannattaa varata ehdottomasti pöytä, varsinkin jos seurueenne aikoo mennä syömään keskipäivällä. Lauantaisin brunssi on tarjolla klo 11-16 ja sunnuntaisin klo 11-17.  Löylyn brunssi on varsin kiva, se koostuu buffetista ja lisäksi itsevalitsemasta suolaisesta tai makeasta vohvelista tai voileivästä. Buffetista löytyi hauskoja hiukan erilaisia juttuja, kuten siemennäkkäriä, kaurakeksejä, porkkanoista tehtyjä ranskalaisia ja punajuurihummusta. Nämä kaikki edellämainitut tarjottavat olivat todella maukkaita, puhumattakaan brunssin croissanteista, voi taivas kuinka hyviä. Valitsin kylmäsavulohivohvelin ja se maistui todella hyvältä. Brunssi maksaa 28€, 4-12v. lapset syövät syövät buffetista 10€ ja vohvelin 8€, meidän kaksivuotiaasta ei mennyt mitään maksua.

Jäätymässä oleva meri, haloilmiö taivaalla, ikkunapöytä, takassa tuli ja Löylyn upea arkkitehtuuri - melko upea miljöö nauttia brunssi lämpimissä tunnelmissa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Oi, mikä paikka 😍 <3 Olisi ihana päästä käymään, mutta asumme ihan liian kaukana. :/ Luin kyllä Löylystä kesällä. Kaikki hehkuttivat sitä :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Löyly oli kyllä mieletön myös näin talvella. Ja nyt oli kiva mennä autolla, kun kadunvarrestakin löytyi tilaa, toisin kuin kesällä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla