Onpa kiva päästä vinkkaamaan kivasta brunssipaikasta. Krog Robassa, joka on hotelli Lilla Robertsin ravintola, on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin brunssi. Kyseessä on brunssimainen aamiainen, tai kuten ravintola itse sitä kutsuu All day breakfast. Tarjolla on mm. salaatteja, lämpimäisiä, piirakoita, leipiä, simaa, jugurttia lisukkeineen ja kakkua. Parasta oli karkkibuffa. Kahvi, tee ja mehut kuuluvat hintaan. Näin joulun aikaan meidän seurue ei ottanut alkuun kuohuvaa vaan nautittiin talon glögit. Buffetbrunssi maksaa 28€ ja 4-12-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan. Syöttötuolit olivat valmiiksi paikoillaan ja hauska yllätys oli, että taaperolla tuotiin pipareita koristelutarpeineen, mukavaa ajanvietettä lapselle pitkäksi aikaa, eli lapsiystävällinen paikka. Ravintolassa on magee sisustus ja saatiin todella ystävällistä palvelua, eli kaikki osui täällä nappiin. Suosittelen pöytävarausta, jonka voit tehdä heidän nettisivujensa kautta. 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 | 

Hmm... 28 euroa ja parasta karkkibuffa? En ole itte käynyt mutta siihen hintaan sais aika läjän irtokarkkia sittarin tiskistä...

Vierailija
2/7 | 

Voisitko muuten tehdä joskus listauksen, mitkä ovat Helsingin parhaimpia brunssi paikkoja joihin olisi myöskin helppo ottaa vauva mukaan.

muuten pakko kysyä, olitko eilen metrossa  ja jäit itiksen kohdalla poissa?

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos postausideasta. Olen itseasiassa miettinyt päässäni tuollaisen listauksen tekoa, pakko yrittää toteuttaa se pyhien jälkeen.

Joo, eilen matkustin metrolla Puotilasta Itikseen vauvan kanssa kaksin. :)

Vierailija

Kuulostaa hyvältä.

Sitten tunnistin oikein, jäätiin itekkin vauvan kanssa itiksen kohdalla poissa. Terveisin se viereisen vaunujen äiti valkoisessa takissa

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

onpa hauska sattuma. Muistankin, että eilen oli monta lastenvaunua liikenteessä ja hissijonossa joku vanhempi pappa jyräsi rollaattorilla ylitsemme. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla