kuva: Bloomingville

kuva: Bloomingville

 kuva: Bloomingville

Tanskalainen Bloomingville on lanseerannut tänä keväänä uuden Bloomingville Mini-malliston, johon kuuluu lastenhuoneen sisustustuotteita. Bloomingville on tunnettu pelkistetystä pohjoismaisesta tyylistä yhdistettynä ranskalaiseen vintageen. Mini jatkaa yrityksen selkeää tyyliä maanläheisillä sävyillä. Kevät/kesä 2015 Mini-mallistoon kuuluu astiota, pussilakanoita, tyynyjä, mattoja, tauluja, säilytyslaatikoita ja lisäksi joitakin yksittäisiä sisustusjuttuja, kuten viirejä ja seinätarroja. Malliston kuvittajana on toiminut Nanna Asmussen. Voi apua mitä suloisuutta! Näihin tuotteisiin on helppo ihastua. Käy kurkkaamassa koko Bloomingville Mini-kuvasto täältä.  Bloomingville Miniä jälleenmyyvät Suomessa ainakin seuraavat myymälät ja verkkokaupat:

Herttanen design

Pieni kammari

Plume story

RoyalDesign.fi

Tamburiini

Tiirinkosken Tehdas

Villa Kiviniemi

 

Tuntuu, että voisin ottaa meidän lastenhuoneeseen kaikki malliston tuotteet. Erityisesti ihastuin kuitenkin malliston orava-, hiiri- ja pupukuosiin. Tuollaisissa oravapussilakanoissa, meidän pikkuinen nukkuisi varmasti entistä paremmin. Tipii olisi täydellinen lastenhuoneeseen! Lelukorit ovat aina tarpeellisia ja "my hidden treasures"-lelukori olisi mainio. Malliston tyynyt ovat suloisia, mutta tuo siili on kyllä ehkä suloisin. Lastenhuoneemme seinälle mahtuisi hyvin pieni taulu, isolla ajatuksella "dream big little one" tai "collect the thing you like".

Kommentit (3)

1/3 | 

aivan ihania ovat, kiitos vinkistä.Iloista pääsiäistä teidän perheelle! :) Pääsin vihdoinkin lukemaan hääblogiasi, ja vaikka en itse suunnittele isoja häitä niin on ihana lukea ja vähän haaveilla.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
3/3 | 

Olkaa hyvä! Bongasin tämän söpön malliston ruotsalaista sisustuslehteä lukiessani.

Mukavaa pääsiäistä teille!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla