Vauvan bloggaaja Tiitukatriina kirjoitti blogissaan mitä aikoo tehdä raskauden jälkeen ja haastoi muutkin kertomaan, mitä omalle "raskauden jälkeen aion"-listalle tulisi.

Tältä näyttä minun listani:

Kävellä korkokengillä. Muistan kuinka esikoisen raskauden aikana sipsuttelin vielä viimeisillä raskausviikoilla korkkareilla, mutta tällä kertaa korkkarit ovat jääneet kaappiin jo monta viikkoa sitten. Lähinnä olen pelännyt, että korot menisivät poikki painoni alta. :)

Syödä juustoja, sushia ja kylmäsavulohta. Haaveissani on pitää varpajaiset, jossa tarjottaisiin vain raskausaikana kiellettyjä ruokia. Imetys toivottavasti onnistuu, joten nämä varpajaiset ovat varmaankin vasta useamman kuukauden kuluttua, mutta sitä ennen aion nauttia kaikista rakastamistani herkuista ilman pelkoa. Olenkin muun muassa tilannut mieheni tuomaan sushisetin minulle Kättärille.

Juoda glögiä. Rakastan joulunaikaa ja rakastan glögiä. Otin jo selvää, että glögit tulevat Alkoon 10.10, joten ehkäpä ehdin hankkimaan pullon vuoden 2016 Loimua ja Blossaa kotiin valmiiksi odottamaan sitä hetkeä kun kotiudun sairaalasta.

Nauttia hyvästä valkoviinistä. Tää lista menee nyt ihan vaan juopotteluksi, mutta haluan pystyä nauttimaan lasillisen hyvää sauvignon blancia päivällisellä, jos niin tahdon. Tai entäs ne hetket kun voi juoruta hyvän ystävän kanssa viinilasillisen ääressä.

Tehdä ex-tempore mökkimatkoja Joukolaan. En ole elokuun jälkeen käynyt mökillä, sillä olen halunnut pysyä turvallisen etäisyyden päässä synnytyssairaalasta. Sitten kun ollaan nelihenkinen perhe niin lähdetään käymään vaikka vaan yhdeksi yöksi aina silloin kun siltä tuntuu ja kaipaamme maalle.

Laittaa takin kiinni ulos mennessä. Päivät ovat selkeästi viilenneet, mutta silti vetelen ulkona takki auki, sillä en jaksa enää panostaa minkään odotusajantakin hankintaan.

Uskaltaa ajaa autoa. Olen kyllä edelleen silloin tällöin ajanut autoa, mutta ajaminen on ollut hiukan hankalaa, sillä iso masu osuu melkein rattiin. Lisäksi pelkään mitä sattuisi masuasukille mahdollisessa kolaritilanteessa. Joo, enpä taidakaan enää istua autonrattiin tämän

Leikkiä normaalisti esikoisen kanssa. Olen vältellyt nyt esim. lattialla leikkimistä sillä ylöspääsy on niin hankalaa ja leikkipuistossa lähinnä istun puistonpenkillä.

Käyttää vihki- ja kihlasormusta. Haluan elämäni kauneimmat korut takaisin vasempaan nimettömään. Otin sormukset pois jo monta kuukautta sitten, vielä silloin kun ne irtosivat helposti.

Lakata kynnet. Muuten olen ihan normaalisti käyttänyt kosmetiikkkatuotteita raskauden ajan, mutta kynsien lakkausta olen vähentänyt rajusti, sillä olen saanut päähäni, että lakasta saattaa imeytyä jotain myrkkyä kehoon ja sitä kautta vauvaan.

Harrastaa liikuntaa. Haluan hikoilla ja hengästyä. Timmi kroppa takaisin kiitos, sellainen kroppa missä minun on hyvä olla. Haluan näistä kymmenistä ylimääräisistä kiloista eroon mahdollisimman pian.

Nukkua vatsallani. Olen aina tykännyt nukahtaa vatsallani, mutta yllättävän hyvin sitä on raskauden aikana tottunut nukahtamaan flamingo-asentoon. Ja sitä myös odotan, että voin pyöriä yön aikana vapaasti, eikä asennon vaihtaminen vaatisi hirveää ähellystä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Ihana lista! Tosi paljon samoja asioita omalla listalla. Sushi, glögi, mahallaan nukkuminen ja tosiaan se takin kiinni laittaminen :) Miten voikaan ikävöidä ihan tavallisia juttuja elämässä :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Tätä listaa oli hauska tehdä. Rakastan olla raskaana, mutta lista muistuttaa siitä mitä kaikkea kivaa ja tavallista voikaan pian taas tehdä.

pia00
2/4 | 

niin tutun kuuloisia asioita omasta raskausajasta :) minun listani myös kuulosti ihan juopottelulle 😂😂 mutta liikunta jäi koko raskausajalle molemmista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla