Kaupallinen yhteistyö BEIBAMBOOn kanssa

Onko suomalainen BEIBAMBOO sinulle ennestään tuttu? Itse olin kuullut kyllä puhuttavan tästä palkitusta vauvanvaatemerkistä ja olinkin innoissani kun tyttöni saivat molemmat testattavaksi näitä ajattomia loppuun asti mietittyjä vaatteita.

Beibamboo sai alkunsa vuonna 2007, kun yrityksen perustaja Nina rupesi suunnittelemaan keskosvauvalleen vaatteita, jotka eivät ärsyttäisi pikkuisen herkkää ihoa.

Lopputuloksena on vaatteita, joissa ei ole sisäpuolella kovia saumoja tai lappuja, jotka kutittaisivat vauvan ohutta ihoa. Beibamboon vaatteissa vähäiset saumat ovat piilosaumoja, joita peittää yrityksen logolla koristeltu nauha, tästä tyylistä onkin tullut Beibamboon tavaramerkki. Kokomerkki - ja pesuohjelaput on vaatteiden ulkopuolella, eivätkä näin hankaa vauvan ihoa. Vaatteet ovat poikkeuksellisen pehmeitä, koska ne valmistetaan bambuviskoosin ja luomupuuvillan sekotuksesta. Lisäksi kaikissa vaatteissa on takuu siitä, että niissä ei ole haitallisia aineita.

Itse tykkään siitä kuinka ajattomia Beibamboon vaatteet ovat. Ajattomuus tulee erityisesti siitä, että vaatteet ovat suurimmalta osin valkoisia ja ainoastaan Beibamboon logosaumat tuovat väriä vaatteisiin. Tällaiset värjäämättömät materiaalit ovat sekä turvallisia että ympäristöystävällisiä.  Mallisto on melko suppea, mutta sieltä löytyy kuitenkin kaikki arjessa tarvittavat pienokaisen perusvaatteet, kuten bodyt, housut ja yökkärit. Mallistosta löytyy vaatteita vastasyntyneestä 2,5-vuotiaalle taaperolle asti. Keskosille on ihan oma mallistonsa, jonka vaatteissa on erityisesti otettu huomioon johdot ja kanyylit.

Vauvallani on nyt ollut käytössä Beibamboon kietaisubody, housut ja myssy koossa 50/60. Kaikki Beibamboon vaatteet on saatavilla viidessä eri sävyssä ja vauvan kohdalla päädyin yllätysyllätys roosan värisiin vaatteisiin.

Beibamboon vaatteissa on tuplakoot, koska vaatteet on suunniteltu niin, että niissä on pitkä käyttöikä. Bodyssa esimerkiksi on haaroissa tuplarivinapitukset, joten bodya voi käyttää useammankin kuukauden ajan, vaikka vauva kasvaakin nopeasti. Kuopuksen kohdalla olen tykännyt käyttää paljonkin tällaisia bodyja, joissa on tumput valmiina, sillä vauvallani tuntuu sormet kylmettyvän helposti sisätiloissakin ja lisäksi ensimmäisten viikkojen aikana hänellä oli todella terävät ja pitkät kynnet. Bodyssa ulkopuolella olevaan pesulappuun voi kiinnittää näppärästi esimerksi tuttinauhan, kätevää. Itse olen nikkeliallerginen, joten olen tyytyväinen sellaisestakin pienestä yksityiskohdista, että bodyn nepparit ovat nikkelittömiä.

Vauvan housuissa olen tykännyt siitä kuinka pehmoiset ne ovat ja vauvan on niissä mukava olla. Kyseiset housut menevät vauvalle vielä pitkään, koska lahkeita pystyy kääntämään helposti.

2,5-vuotias tyttäreni on nukkunut yönsä viime aikoina Beibamboon vetoketjupyjamassa. Pyjamassa ei ole laisinkaan sivusaumoja ja laput ovat tottakai ulkopuolella, joten lapsen on mukava siinä nukkua ja oleilla aamuisin ja iltaisin. Kiva yksityiskohta on, että lahkeissa on käännettävät jalkaterät, joten meillä tyttö juoksentelee iltahulinansa paljain jaloin ja nukkumaan mennessä pikkuiset varpaat laitetaan piiloon lämpöiseen. Vetoketjulliset yökkärit on minun kivoimpia käyttää, koska ne on nopein pukea lapselle päälle ja se on lämmin, siitä siis iso plussa tälle pyjamamallille. Aivan kuten Beibamboon bodyjen nepparit ovat nikkelittömiä, niin myös vetskaritkin ovat.

Mutta erityisesti ollaan molemmat mieheni kanssa ihastelleet miten pehmeitä Beibamboon vaatteet ovat olleet käytössä. Ja huolettomasti ollaan pystytty pesemään näitä 60asteessa mikä on hyvä ominaisuus vauvanvaatteille, jotka kuitenkin saattavat likaantua ties mistä syystä. Beibamboo on kerrassaan ihastuttava pieni suomalainen vauvanvaatebrändi, jolla on mielenkiintoinen tausta ja hyvä ajatus vaatteissa.

BEIBAMBOO tarjoaa blogini lukijoille alekoodin! Koodilla heidi20 saat 20% alennuksen Beibamboon verkkokaupasta. Koodi on voimassa 20.4.2017 asti.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla