Kävin eilen mieheni kanssa brunssilla Sandrossa

Kävin eilen mieheni kanssa brunssilla Sandrossa. Kävelimme ohi ja päätimme kurkata mahtuisimmeko sisään. Onneksi meille löytyi pöytä, sillä brunssi oli tosi kiva. Suosittelen siis varamaan pöydän Sandron brunssille, sillä sen verran suosittu paikka oli, että jotkut joutuivat kääntymään ovelta.

Sandrossa oli heti vastassa ystävällinen palvelu. Buffessa oli tarjolla tällä kertaa mm. salaatteja, leipää, juustoja, leikkeleitä, oliiveja, hedelmiä, kakkuja, piirakoita, croisantteja. Pääruaksi sai valita joko luomu bugerin, Karitsa Merguez makaran tai Egs Benadictin. Lisäksi oli smoothieta, kahvia, mehua ja teetä. Ja kaiken kruunasi se, että lasi kuohuviiniä kuului 18euron brunssiin. Pisteet siitä!

Historia kertoo, että Sandron paikalla on toiminut aikaisemmin sekä kioski, että pankki, nyt paikka oli sisustettu tumman yksinkertaisesti, retron rennosti, ripaus afrikkalaisuutta näkyy yksityiskohdissa.

Brunssi oli tarjolla ilmeisesti vasta neljättä kertaa, ja pientä haparointia oli havaittavissa, mutta se ei menoa haitannut. Tykkäsimme molemmat.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla