Kaupallinen yhteistyö Baby Wallaby Oy:n kanssa

Mä olen kuulkaas totaalisesti ihastunut! Olen niin innoissani, kun pääsen kertomaan teillekin minkälainen tuote on ollut meidän vauvaelämän ihan ykköshankinta. Tuote, joka on pehmoinen, tyylikäs, turvallinen, laadukas, suomalaista designia, ylellinen, vauvan (ja äidin) unia helpottava ja ennen kaikkea käytännöllinen.

Ensipeittosetti!

Ensipeittosetti on yksi suomalaisen Baby Wallabyn uniikeista, laadukkaista ja tyylikkäistä tuotteista. Baby Wallaby on suomalainen perheyritys, joka sai alkunsa vuonna 2015, kun tuore äiti Sanna halusi tuoda keksimänsä ensipeiton markkinoille helpottamaan muidenkin vanhempien arkea. Tämän vuoden kesällä yritys lanseerasi kokonaisen tuotesarjan, jossa on ajattomia ja harmonisia vauvoille ja pienille lapsille suunnattuja tuotteita. Tuoteperheeseen kuuluu peittoja, tyyny, pussilakana, lakanoita, kylpypyyhe sekä vaunuverhoja. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita, Suomessa suunniteltuja ja sopivat skandinaavisen kodin sisustukseen täydellisesti.

Meidän vauveli on nyt kuukauden ja hän on vastasyntyneestä lähtien nukkunut yönsä ensipeiton sisällä. Ensipeitto on neppareilla suljettava peitto; kuin peiton, makuupussin ja unipussin yhdistelmä. Ensipeittosettiin kuuluu valkoinen lakana sekä peitto, jotka saa  irrotettua toisistaan, ja näin ollen ne on helppo pestä erillään.

Ensipeitto on ihanan pehmoinen, onhan lakana valmistettu miellyttävästä puuvillasatiinista. Baby Wallabylle lasten turvallisuus on yksi tärkeistä asioista ja kaikilla heidän käyttämillään tekstiileillä on takuu siitä, että ne eivät sisällä haitallisia aineita, eli ei käsittely- eikä lisäainejäämiä.

Isoin oivallus tässä tuotteessa on, että nukkuvaa vauvaa on helppo siirtää ensipeitossa sylistä omaan sänkyyn tai viereen nukkumaan. Peiton alaosa menee reilusti vauvan pään alle, jolloin nostaminen on helppoa ja vauva pysyy koko ajan lämpimän peiton suojissa. Näin vauvaa pystyy helposti nostamaan ilman, että hän välttämättä herää taikka häiriintyy, meillä ainakin pienokainen simahtaa usein rinnalle ja tässä peitossa hänet on helppo siirtää nukkumaan.

Yöimetysten kannalta tuote siis on aivan loistava! Itse imetän illalla viimeisen kerran niin, että Hertta on ensipeiton sisällä ja ruokailun päätteeksi siirrän hänet paketissa sänkyynsä. Keskellä yötä tapahtuva imetys puolestaan hoituu joko samalla tavalla, eli vauva syö peiton sisällä sylissäni tai sitten siirrän hänet viereeni sänkyyni, jolloin avaan tarvittaessa muutaman nepparin peitosta ja näin pääsemme makoilemaan vauvan kanssa ihan ritirinnan.

Peiton pussimaisuus rauhoittaa pientä vauvaa ja luo turvallisen olon, hän on koko ajan omassa tutussa lämpöisessä pesässään. Omaa mieltäni puolestaan rauhoittaa erityisesti ajatus siitä, että peitto ei mene vauvan kasvoille, koska se pysyy hyvin paikoillaan neppareiden ansiosta. Lisäksi tykkään siitä, että slloin kun vauva nukkuu meidän vanhempien välissä hän on omassa pesässään, eikä pääse kääntyilemään peiton sisältä pois. Ensipeitto on ollut myös vauvan pieneen kehtoon oivallinen peitto - lämmin ja sopivan kokoinen, eli tämä on oivallinen peitto esim. äitiyspakkauslaatikossa nukkuvalle pikkuiselle.

Tämä tuote on kyllä helpottanut meidän vauva-arkea valtavasti. Ensipeittosetti onkin kulkenut mukana myös mökkimatkoille, kuten instagramin seuraajat jo mahdollisesti huomasivatkin.

Suureksi ilokseni sain arvottavaksi teidän lukijoiden kesken yhden Baby Wallaby ensipeittosetin. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen "Missä vauvasi nukkuu/tulee nukkumaan yönsä". Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteen, niin saan voittajan helposti tavoitettua. Arvontaan voi osallistua 20.11.2016 asti.

Onnea arvontaan!

Kommentit (162)

Nonna_n
1/162 | 

Rv36+0 tänään ja vauvan korisänky pitäisi pikkuhiljaa hakea varastosta sisälle. Siinä varmaankin nukutaan ne muutamat tunnit yössä, mitä ei nukuta äidin kainalossa tissi suussa. Alakerrassa päivätorkkuja varten sitten Tiny Loven kuomullinen täysin makuuasentoon menevä sänky/sitteri. 

Jeppis
2/162 | 

Vauva tulee nukkumaan äitiyspakkauksen laatikossa alkuun, iso tyyny vierellään ettei ole liikaa tilaa.. Laatikko on pinnasängyssä ja sänky vanhempien huoneessa. Ja osan yöstä varmaan nukkuu meidän sängyssä. Olisi kiva voittaa tuollainen ensipeittosetti, näytti todella kätevältä ja muutenkin oli kyllä suloisia kuvia <3 

anna s.
3/162 | 

Vauva nukkuu omassa sängyssään josta nostan tarvittaessa viereeni ja sitten takaisin omaan sänkyyn :)

LiisaF
6/162 | 

Tuo vaikuttaa kyllä tosi kätevältä! Meidän lokakuinen nukkuu "sivuvaunussa" minun vieressäni.

Vierailija
7/162 | 

Meidän 1 1/2 viikkoinen kuopukselle nukkuu sängyn vieressä omassa sängyssään ja osan yöstä perhepedissä meidän muiden kanssa. Tuommoinen pussukkapeitto olisi ihan loistava!

Maimu
8/162 | 

Vau! Meillä vauva nukkuu unipesässä joka on jäämässä pieneksi ja mietin että mihinkähän vauvan sitten laittaisi nukkumaan kun unipesä on liian pieni. Tämä vaikuttaisi täydelliseltä ratkaisulta! :) <3 Mukana arvonnassa siis!

Vierailija
9/162 | 

Vauva nukkuu alkuyön omassa sängyssään unipesässä ja loppuyön vieressä, koska herää aina, kun yritetään siirtää omaan sänkyyn. Peitosta voisi olla apua tähän!

Vierailija
10/162 | 

vauva tulee nukkumaan varmaankin äitiyspakkausken laatikossa alkuunja/ tai sitten vieressä. Jokin muukin sänky pitäisi hankkia! :) en ollut kuullutkaan aiemmin tuollaisesta ihanasta peittopesästä. se tulis varmasti käyttöön.

K
11/162 | 

Tuleva vauvamme tulee nukkumaan alussa joko äitiyspakkauksen laatikossa tai vuokratussa vaavisängyssä, jossa on pienet renkaat alla. Varmasti myös osan ajasta vietetään meidän sängyssämme perhepedissä :)

Nyt toivon että onni suosisi, olen ihaillut tätä ihanaa peittosettiä tovin <3

Lilymellow
12/162 | 

Meille on joulun tienoilla tulossa esikoinen. Hänelle on tulossa 76 vuotta sitten isoisopappansa rakentama pinnasänky, mutta varmaankin nukkuu alkuun äitiyspakkauksen laatikossa.

K
13/162 | 

Aluksi vauvamme tulee nukkumaan joko äitiyspakkauksen laatikossa tai sitten vuokraamme vaavisängyn, jossa on pienet renkaat alla. Varmasti myös perhepedissä vietetään aikaa :)

Nyt peukut pystyyn että onni suosisi, olen ihastellut tätä peittosettiä jo tovin<3

Jenna
14/162 | 

Vauva tulee nukkumaan pinnasängyssä. Olen hankkinut vauvapesän, jota aluksi käytän pinnasängyssä, jotta vauva tuntisi olonsa turvallisemmaksi.

SH
15/162 | 

Meidän tammikuun tähtöselle tämä olisi täydellinen ajatellen Barcelonan viileitä öitä ja talojen huonoa lämmitys systeemiä.. eihän meillä mylöskään täällä ulkomailla tälläisiä hienouksia myydä.
Vauva tulee nukkumaan jo sisarelle saadussa ensi sängyssä ja osan yötä tissin vieressä tietysti.

KaisaM.
16/162 | 

Viikon ikäisen kuopuksemme oli tarkoitus nukkua äitiyspakkauksen laatikossa, joka on verhoiltu ja sijoitettuna pinnasänkyyn. Ensiyöt meni kuitenkin ahkerasti rinnalla ja äidin vieressä tuhisten. Nyt kun yöt näyttää hieman rauhoittuvan, olisi siirtoa hyvä kokeilla juurikin ensipeiton avulla ❤️ mukana arvonnassa siis!
Suloinen tummatukka teillä 😌

Haley
17/162 | 

Meillä on kahden kuukauden ikäinen nukkunut vaavi-sängyssä meidän pedin vieressä. Helppo ottaa yöllä sänkyyn kiinni jos tuttia tarttee laittaa suuhun tai haluaa nopeasti tarkistaa että kaikki on hyvin. Kuitenkin toinen saa unirauhan omassa pedissään ja jos nälkä yllättää on äiti lähellä.

ErikaMaki
18/162 | 

Perhepedissä tulee nukkumaan :) Tarkoituksena vuokrata myös vaavisänky päiväunia varten.

Jen
19/162 | 

Heippa! Täällä on meneillään rv 39+3, jännät hetket siis käsillä. :) Odotetaan miehen kanssa siis esikoista ja miehen vanha pinnasänky on pedattuna meidän sängyn viereen mutta ajatus on myös mahdollisesti nukkua perhepedissä, jos se tuntuu mukavammalta. Saa nähdä kun kaikki tuleva on uutta ja ihmeellistä! :)

R
20/162 | 

Meillä tulee nukkumaan vauvan omassa kehdossa. Tuo ensipeitto olisi loistava ratkaisu siirämisessä :)

KML
21/162 | 

Vaavi-sänky on harkinnassa. Esikoinen nukkui yönsä perinteisessä pahvilaatikossa. :)

Riida
22/162 | 

Meidän tuleva juhannusvauva <3 tulee nukkumaan kehdossa meidän vanhempien parisängyn vieressä, ja miten ihanaa olisikaan voittaa hänelle tuollainen ensipeitto, jonka avuin hänet voisi lämpimänä nostaa öisin rinnalle :)

Meemi
23/162 | 

Perhepeti ja vaavisänky nukkumapaikoiksi suunnitteilla. Mennään sillä, mikä alkaa tuntua omimmalta :)

Vierailija
24/162 | 

Tuleva talvivauvamme tulee varmasti nukkumaan paljon vieressä kuten esikoinenkin aikoinaan, mutta myös omassa kopassa ja/tai pinnasängyssä. Peitto vaikuttaa mainiolta :)

Anamaya
26/162 | 

Tällä hetkellä äitiyspakkauksen laatikko on muutettu vauvan sängyksi. Parin kuukauden päästä siirtyy varmaan pinnasänkyyn.

SuviL
29/162 | 

Meille on tulossa kaksoset, heidän on tarkoitus nukkua yhdessä pinnasängyssä meidän vanhempien sängyn vieressä. Päivisin sitten äitiyspakkauksen laatikossa, rattaissa ja ehkä toisessa pinnasängyssäkin :)

Riikkar
31/162 | 

Tuleva pienokaisemme tulee todennäköisesti nukkumaan pääosin perhepedissä kanssamme, aivan kuin esikoinenkin aikanaan, mutta toivottavasti myös osan yöstä omassa pinnasängyssään.

SanNalucia
32/162 | 

Vielä ei ole ihan selvää missä meidän helmikuinen tulee nukkumaan, mutta ihailin juuri blogissasi esiteltyä vauvankehtoa! Tuon pussin kanssa siirtelytkin onnistuisivat!
Sannaohl@gmail.com

Vierailija
35/162 | 

Vauva nukkuu perhepedissä, mutta tuon ensipeiton avulla vauva olisi helppo siirtää sivuvaunuunkin nukkumaan 😊

Kiki
36/162 | 

Tämä kuulostaa ihanalta setiltä!Meillä on vielä aikaa että pikkusisko tai pikkuveli saapuu maailmaan nyt vuoden ikäisen tyttäremme seuraksi,mutta olen aikalailla varma että pieni tulee nukkumaan aluksi perhepedissä kuten siskonsakin nukkui. Siitä sitten rauhallisella tahdilla omaan sänkyyn :)

Vierailija
37/162 | 

Esikoinen 1,5v nukkuu pinnasängyssä ja tuleva pikkuinen pääsee pieneen kehtoon tuhisemaan :)

Piua
38/162 | 

Tänään viimeksi katselin tätä Ensipeittosettiä, kun tein muita hankintoja vauvalle. Meillä vauva tulee nukkumaan niin pinnasängyssä, kuin perhepedissä. Täytyy sitten alkuvuodesta katsoa tarkemmin miten parhaiten saadaan kaikki nukutuksi :)

Vauvantuoksuista arkea teille! :)

Vierailija
40/162 | 

Pian syntyvän esikoisen olisi tarkoitus nukkua pinnasängyssä olevassa unipesässä ja tietysti osa yöstä äidin tississä kiinni.

E.H
41/162 | 

Vauva 6vk nukkuu pinniksessä joka on meidän sängyn ns. Sivuvaununa. Tuo peitto olis kätsy kun tuntuu vauva aina havahtuvan siihen kun laitan peiton takaisin hänelle kun olen imettänyt ja nostan takaisin omaan sänkyyn :)

Hemppis
43/162 | 

Meillä 2vkon ikäinen poika nukkuu äidin kainalossa tissi suussa. Raskaus aikana ajatuksena oli nukuttaa vauva äitiyspakkaukseen, mutta poika ei siellä suostu nukkumaan kuin 1-2h alkuyöstä vilttiin käärittynä. Tuo ensipeitto voisi olla kätevä niin ei tarvitse itse yöllä pähkiä ja varmistella ettei vauva tukehdu vilttiin tai äippäpakkauksen peittoon.

salla__mari
44/162 | 

Yhden päivän Herttaa nuorempi tyttömme nukkuu omassa sängyssä tai itsetehdyssä pesässä perhepedissä. Selvästi rauhoittaa kun on tiiviissä pussissa, ihana setti olisi :)

Jasmu
46/162 | 

Meidän vaavi nukkuu äidin sylissä tyynyröykkiöidennkeskellä. Ensisänky löytyy kyllä vanhempien sängyn vierestä, mutta vauva on lähes mahdoton siirtää omaan petiin nukkuvaltaan. Ehkä tuo ihana peitto helpottaisi yöllisiä operaatioita!

Vierailija
49/162 | 

Tuleva esikoisemme tulee todennäköisesti nukkumaan vieressäni ja/ tai perintökehdossa, jossa isänsäkin on aikoinaan nukkunut ❤ Olenkin miettinyt, että minkälainen peittoviritelmä olisi helpoin/ käytännöllisin/ turvallisin, ja tämä vaikuttaa mainiolta vaihtoehdolta! :)

Vierailija
54/162 | 

Vauva nukkuu omassa sängyssä, ilman peittoa aina nukkunut, ei vaan tahdo pysyä päällä ja nykyään en viitsi edes sitä hänen päällee enää laittaa :(

Simpli
55/162 | 

Tuleva perheemme pikku-kakkonen nukkuu todennäköisesti äitiys laatikossa joka onnpinniksessä. Sitten siirrymme siihen että pinniksennlaita otetaan pois ja se on ihan kiinni meidän parisängyssä eli toimii sivuvainuna.

Paula
56/162 | 

Äitiyslaatikossa ensin,sitten pinnasängyssään. Viereen vain kun on kipeä tai huono yö :)

Lisebet
57/162 | 

Vauva nukkuu omassa sängyssään pienessä vauvanpesässä. Tämä olisi hyvä seuraavaksi pesäksi.

Taisa
58/162 | 

Vauvamme syntyi 3.11 ja on erittäin vilkas yksilö. Äiti huomasi heti että mikään muu ei ole vielä kelvannut kuin äitin vieressä nukkuminen joten tämä ihana setti voisi rauhoittaa tyttöämme. Päivisinkin pitäisi saada olla lähellä. Äiti 24/7 sanan siinä merkityksessä :).

H-M
59/162 | 

Tuleva vauva nukkuu joko äitiyspakkauslaatikossa tai pinnasängyssä joka on vieressäni

Paralysis
61/162 | 

Oi juku, tämäpä ois vallan loistava! Esikoisella oli koliikki ja nukkui vain pystyasennossa kantaen liikkuvassa sylissä, sen jälkeen perhepedissä ahkerasti tissitellen 9kk ikään ja unikouluun asti. Sittemmin omassa sängyssä. Pikku kakkonen syntyy ensivuonna ja ikäero jää pieneksi, toivon että tällä kertaa ei koliikki haittaisi vauva-arkea ja perhepedissä/sivuvaunussa olisi tarkoitus vauvan kanssa nukkua, aikomus kun on imettää.

elleri
64/162 | 

Käytössä meidän 2,5-kuisella vielä babynest. Tämäpä olis hyvä setti etenkin pinnasänkyyn siirtyessä! <3

Marika
65/162 | 

Vauva on vähän päälle 2viikkoa nyt ja nukkuu omassa sängyssä unipesässä tai meidän vieressä unipesässä. Tykkään muuten tuosta pesästä mutta imetyksen kannalta hankala kun tarvii nostaa pois ja takaisin ja havahtuu siihen kun pesä on imetyksen aikana päässyt viilentymään jo, joten tämä olisikin parempi ratkaisu, vauva olis lämpösessä ja ei heräis viileän tunteeseen kun vois imettääkkin tämän kanssa ja nostaa omaan sänkyyn jatkaan unia niin äitikin nukkuis paremmin. <3

Miina12
66/162 | 

Vauva tulee nukkumaan pinnasängyssä, ensi peitto olisi aivan loistava vauvalle :)

Vierailija
67/162 | 

Meidän 7vkon ikäinen poika nukkuu pääasiassa äidin vieressä :) poika niin herkkäuninen, että herää, kun yritän siirtää pinnasänkyyn. Tämä voisi olla ratkaisu siihen :)

suvijeijj
68/162 | 

Olin päättänyt raskausaikana että meillä ei vauva vieressä nuku.. Kummasti keskosuus, refluksi ja muut vaivat ajoivat vauvan pinnasängystä meidän väliin. Nykyään päivällä nukutaan pinnasängyssä, vaunuissa, turvakaukalossa, sitterissä, sohvalla, lattioilla tai missä vaan, mutta yöunet edelleen vanhempien välissä tai vaunuissa kiinni vanhempien sängyssä. Hysteerinen äiti joka vahtii lapsen peiton sijaintia, hengitystä, pukluja ym yöt läpeensä on kiitollinen tästä vinkistä ja mikäli arvonnassa ei onni suosi niin lienee ko peitto hommattava joka tapauksessa :)

Seevi
69/162 | 

Meidän 4kk ikäinen vauva siirtyi perhepedistä omaan ensisänkyyn 10 viikon iässä, ja nukkuu siellä kunnes aamuyön syötöllä pääsee vielä vanhempien väliin pötköttämään aamuun saakka :) Tää peitto toimisi meillä edelleen hyvin, kun pieni on kova potkimaan peiton pois ja heräilee siihen <3

Elina S.
70/162 | 

Meidän vauva nukkui alussa vieressäni, nykyään nukkuu pinnasängyssä unipussissa. Tuollainen peitesetti olisi kätevä myös hiukan isommalle vauvalle ja taapero-koossakin, koska usein vauvat nukahtavat pitkään rinnalle tai viereen ja olisi siitä sitten kätevä nostaa tuon kanssa sänkyynsä.

Tyllist
71/162 | 

Meidän tänään syntynyt pikkuinen tulee nukkumaan samassa ensisängyssä kuin isänsä aikanaan. Tämä ensipeitto sopisi siihen täydellisesti. 😍

Niinaani
76/162 | 

Vauva tulee nukkumaan, toivon mukaan, äitiyspakkauksen laatikossa, joka on pinnasängyssä vauvan omassa huoneessa. Näin esikoisemmekin nukkui ja koko perhe nukkui hyvin alusta saakka.

Vierailija
81/162 | 

Maaliskuussa syntyvä kuopus tullenee nukkumaan ainakin ensimmäiset kuukaudet vieressäni. Tuollainen ensipeitto olisi ihana!

Vierailija
83/162 | 

Jouluvauva tulee nukkumaan pinnasängyssä kummitätini tekemän vauvanpesän sisällä, jos tuntuu siinä viihtyvän. Tuo peitto näyttää tosi kätevältä myös!

Henuuu
84/162 | 

Aika pitkälti vieressä ☺ tämä olisi hyvä, ei saisi peittoa kasvoille eikä toisaalta potkittua poiskaan!

Vierailija
86/162 | 

Meidän vauva nukkuu pinnasängyssä meidän sängyn vieressä. Käärimme hänet usein peittoon, jolloin uni maittaa paremmin, mutta tuollainen pussi olisi kyllä tuhat kertaa kätevämpi.

MaijuK
87/162 | 

Voi ei, jostain tuollaisesta haaveilin jo esikoisen kohdalla. Vaikuttaa kätevältä. Meidän kuukauden ikäinen vauva nukkuu nyt meidän sängyn vieressä omassa sängyssään. Käytössä on äitiyspakkauksen makuupussi ja peitto kun minusta tuntuu, että ilman makuupussia hänellä on kylmä meidän viileässä makkarissa. Ensipeitto olisi siis varmasti kätevä meillekkin.

Johanna Penttinen
92/162 | 

Meillä vauva tulee nukkumaan perhepedissä tai sängyn vieressä sivuvaunussa omassa pinnasängyssään jos suostuu :D esikoinen nukkui aina baby wallaby tyylisesti kääräistyssä peitossa ja allekirjoitan tuon kätevyyden!

Lillis
93/162 | 

Äidin vieressä ja omassa pinniksessä, tällainen olisi loistava ja esikoisen aikaan toteutinkin tätä äitiyspakkauksen täkillä!

Henna28
94/162 | 

Perhepeti on nyt nukkumapaikka  koska vauva on vasta kahdeksan viikkoinen ja aika levoton.

Vierailija
95/162 | 

Omassa sängyssä ,sekä perhepedissä 💕 Toivotaan jotta onni potkisi ja voittaisimme ihanan peiton 💕

Sms
96/162 | 

Kiitos vinkistä! Rv 34 alkaa tänään ja vauvan olisi tarkoitus nukkua omassa sängyssään, josta nostan tarvittessa viereen. Ensimmäinen tulossa, joten kaikki tällainen apu uuden arjen opettelussa olisi tarpeen. Olen siis ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

Kolmen äiti
97/162 | 

Meidän vauva aloittaa yönsä kopassa, jossa on nukkunut jo kymmenkunta muutakin suvun lasta. Mutta aina yösyötön jälkeen vauva jää minun kainalooni. Jos yritän häntä siirtää takaisin koppaan, aina hän herää. Mutta itse en oikein pysty rennosti nukkumaan vauva kainalossa. Oma asento on huono ja pelkään vauvan kääntyvän vatsalleen tai muuten joutuvan litistyksiin. Meidän sänkymme on turhan pehmeä. Ajattelin siirtyä sivuvaunumetodiin.

Vierailija
101/162 | 

Vuodenvaihteessa saapuvaksi odotettu tulokas nukkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan vuokrattavassa vaavisängyssä. Plan B lienee: whatever works :)

Vierailija
102/162 | 

Joskus harvoin nukkuu omassa pinnasängyssään, parhaimmat unet saa perhepedissä :)

Vierailija
103/162 | 

Meidän maaliskuussa syntyvä vauvamme nukkuu joko äitiyspakkauslaatikossa tai appivanhemmilta saadussa korisängyssä. Tämä peittosetti olisi siis todella kätevä!

Vierailija
106/162 | 

Ensin varmaan mun vieressä samassa sängyssä, sitten pinniksessä meidän sängyn vieressä. Jos suostuu nukkumaan pinnasängyssä heti, niin siinä sitten alusta alkaen.

Vierailija
109/162 | 

Vauva nukkuu äitiyspakkauksen laatikossa niin kauan että kasvaa siitä yli.

MarjaKoo
110/162 | 

Omassa pikkupedissään nukkuivat meidän murmelit, tämän antaisin lahjaksi suvun nuorimmalle.

Titan
112/162 | 

Tuleva kevätvauva nukkuu toivon mukaan äitin ja isin sängyn vieressä omassa pienessä kehdossaan.

Ensimmäinen tulossa :)
113/162 | 

Vauvalle on tarkoitus ostaa oma sänky makuuhuoneeseen mutta eiköhän tuo viereenkin eksy parivuoteeseen :) Ainakin nyt näillä mietteillä rv 23+2.

Vierailija
114/162 | 

Meille tulossa esikoinen tammikuun alussa. Ystäväni teki vauvalle ihanan unipesän, jossa hän saa nukkua meidän välissä. Voisi laittaa vauvan ensipeittosetin sisään ja kantaa aina unipesään nukkumaan. ❤ Kuulostaa kyllä niin mukavalta, että pitäisi aikuisillekin keksiä tällasia!

Vilsku
116/162 | 

Vauvamme nukkuu omassa pinnasängyssään makuupussissa joten tuo helpottaisi yösyöttämistä eikä vauvaa tarvisi aina nostaa makuupussista pois. Jalat nousee aina syötön aikana...

Mami-06
117/162 | 

Meidän vauva,kohta 7viikkoa on nukkunut vielä meidän kanssa sängyssä. Nyt ajatus siirtää pikkuhiljaa omaan kehtoon. Jos maltamme💗😃

Vierailija
119/162 | 

Vauva nukkuu välillä vieressäni perhepedissä, välillä pinnasängyssään :)

Maijastiina
120/162 | 

Vauva nukkuu osan yötä omassa sängyssä, osan minun ja mieheni välissä.

Eeva J
122/162 | 

4 päivän ikäinen tyttäremme nukkuu vuokratussa Vaavi-sängyssä (ja osittain vanhempien parisängyssä). Perheen mukana kärrättävä sänky tuntui hyvältä vaihtoehdolta, kun hoitoapuna on 4v isoveli.

Jaana
123/162 | 

Vauva nukkuu äitiyspakkauslaatikossa ja puolet yöstä meidän vanhempien sängyssä.

BabyWallaby
124/162 | 

Tuleva vauvani saa nukkua omassa pienessä pesässään omassa sängyssään ja vieressäni perhepedissä. En malta odottaa pientä tuhisijaa.

Vierailija
126/162 | 

Meidän syyskuinen vauva nukkuu pääosin omassa "rottinkikoppasängyssään", mutta osittain myös äidin vieressä! :)

Susse
129/162 | 

Voih..tämä olisi niin pelastus "peite-ongelmaan"!! Aivan ihana! Pojua odottaa Petite Cherien Mooseskori vanhempien sängyn vieressä :)Täällä ollaankin jännän äärellä,kun odotellaan koska pieni ilmestyy mullistamaan maailmamme. Tunnelmallista talvea ja kiitos blogistasi,joka on ollut raskausaikani pelastus :)

LauraJohanna
130/162 | 

4 päivän ikäinen vauvamme nukkuu tällä hetkellä yönsä baby nestissä vanhempiensa välissä. Aivan ihana tuote tuo Baby Wallaby-peitto!

Vierailija
131/162 | 

Oi,tällainen olisi pelastus meille<3 meidän kuukauden vanha jäbä nukahtaa usein rinnalle ja siitä kun lähden siirtämääb hänet sänkyynsä,havahtuu pian hereille. Ehdottomasti siis toiveikkaana mukana arvonnassa :)

Nooranat
132/162 | 

Täällä taistellaan ja odotellaan raskauden alkamista :( Vauva nukkuisi varmaan perhepedissä sekä ihanassa mooseskorissa. :)

Vierailija
134/162 | 

Poika nukkuu omassa sängyssään ja meidän sängyssä päivisin, niin saa silloin päivänvaloa. On kyllä varmaan loistava ratkaisu siirtämiseen.

Maissi_
135/162 | 

Vauva tulee nukkumaan alkuun äitiyspakkauksen laatikossa ja myöhemmin pinnasängyssä. Samassa huoneessa missä vanhempansakin.

Vierailija
136/162 | 

Vauva tulee nukkumaan meidän sängyn vieressä omassa pedissään ja imetysten ajan vieressä <3 ensipeitto vaikuttaisi kyllä todella kätevältä juuri siirtämiseen sängystä viereen ja takaisin :)

saj
137/162 | 

Suunnitteilla on, että tammikuussa syntyvä tyttö nukkuisi aluksi pinnasänkyyn laitetussa äitiyspakkauksen laatikossa ja tarpeen mukaan myös vieressä. Katsotaan, miten käy!

Vierailija
138/162 | 

Meidän pikkuinen nukkuu tällä hetkellä yöt vieressäni ja joskus alkuyön omassa pinnasängyssään, äitiyspakkauksen laatikossa :) jossain vaiheessa toivottavasti alkaisi nukkua enemmän myös omassa sängyssään

Vierailija
139/162 | 

Odotamme perheeseen saapuvaksi pikkuveljeä muutaman viikon päästä. Esikoinen nukkui vauvana (levottomasti) pinnasängyssä ja jos silloin olisin nähnyt tällaisen niin olisi ehdottomasti hankkinut! Kuopus tulee nukkumaan vaavi-vuokrasängyssä ja tämä tyylikäs peittopussukka kuviollisen aluslakanan kanssa olisi erittäin kiva! - Arvonnassa mukana :)

MariM
140/162 | 

Ihana keksintö! Mää oon meidän lokakuisen esikoisen kanssa vielä etsimässä parasta ja kätevintä nukkumisratkasua ja tuo ensipeittohan vaikuttaisi kätevältä! Meillä on pinnis sivuvaununa, mutta käytännössä vauva nukkuu siinä vain ensimmäisen unipätkän ja ekan yöimetyksen jälkeen "unohtuu" perhepetiin kun nukahdan syöttäessäni ja havahtuessani seuraavalle syötölle vain vaihdan kylkeä :) Vähän olen hirvitellyt juuri sitä että vauva on ihan sellaisenaan mun ja miehen välissä, vaikka toistaiseksi siitä ei ole ongelmia tullutkaan. Ensipeitto sopisi sopisi kyllä hyvin suojaamaan siihen väliin!

Vierailija
141/162 | 

Aivan ihana toi ensipeitto! Meillä nukutaan korisängyssä, jossa on unipesä. On ollut ihan loistava hankinta☺. Meillä ongelmana juuri se, että tytsy helposti vetäisee peoton naamansa päälle. Joten tämä olisi loistava.😉

Salla
142/162 | 

Unipesässä äitiyspakkauksen makuupussissa, tämä ensipeitti olisi loistava vaihtoehto.

Vierailija
143/162 | 

Meidän iso tyttö 1,5v nukkuu pinnasängyssä, hänen toivottu pikkusisarus vielä työn alla :)

Vierailija
145/162 | 

Ihana tuote!😊 meidän tytöllä ikää nyt 19 vuorokautta. Hän nukkuu yöt äitiyspakkauksen laatikossa pinnasängyssä ja päivisin uni maistuu parhaiten vaunuissa jotka on parkkeerattu keskelle olohuonetta😊

Vierailija
146/162 | 

Loistava idea tuo ensipeitto😊 Rv 12+0 ja olemme ajatelleet hankkia Vaavi-sängyn.

Inzoy
147/162 | 

Vauva on nukkunut babydanin kehdossa, joka on ollut ihana ja pehmeä pesä pienelle 😊💝

Lauralee
148/162 | 

Joulukuiselle esikoisellemme on valmiina tavallista pienempi pinnasänky, jota pystyy käyttämään sivuvaununa. Lisäksi lahjaksi saatiin vauvalle unipesä, joka vaikuttaa kätevältä. Tämä ensipeittosetti on ollut mietinnässä jo jonkin aikaa.. vaikuttaa todella hyvältä! Jännityksellä odotan, missä vauva oikeasti sitten nukkuukaan :)

Sujarvin
149/162 | 

Kuvittelimme, että keskolasta kotiutunut vauvamme nukkuisi äitiyspakkauksen laatikossa sänkymme vieressä, mutta pari päivää kotiutumisen jälkeen vauva päätti, ettei nuku öisin missään muualla kuin äidin iholla kiinni. Eli äidin vieressä sängyssä menee yöt, päivät kehdossa olohuoneessa.

Kohta mummi
150/162 | 

Kaunis ja kätevä. Täällä tuleva mummi antaisi jouluvauvalle tällaisen ihanuuden lahjaksi. Hänelle on hankittu pieni pinnasänky ja babynest. Tässä ensipeitossaan voisi toki nukkua myös mummin ja ukin luona. 💕

Vierailija
152/162 | 

9,5kk poika nukkuu pinnasängyssään, alkukesästä syntyvän sisaruksen ensimmäinen peti vielä pohdinnassa - pinnasänky, kori/kehto vai vaavin ensisänky.

Vierailija
154/162 | 

Meillä reilu kolme viikkoinen poika nukkuu tällä hetkellä unipesässä äidin vieressä. Siinä on helppo hoitaa yösyötöt ja väliajat vauva saa nukkua vieressä mutta kuitenkin omassa "tilassaan". Poitsulle tullut ensi viikkojen aikana kuitenkin pituutta sitä tahtia että joudumme piakkoin varmaan miettimään uutta nukkumajärjestelyä ja ensipeitto voisi tässä kohtaa olla käytännöllinen ja mukava valinta pienokaiselle. :)

Mia
156/162 | 

Vaavisängyssä niin kuin esikoinenkin. Ensimmäisen kanssa en aluksi uskaltanut nukkua vierekkäin päälle kääntymisen pelossa mutta toisen kanssa on varmasti tässäkin asiassa rohkeampi. On se imettäminen öisin vaan niin paljon helpompaa kun toinen on lähellä eikä unenpöpperössä tarvitse nostella lasta pois ja takaisin sänkyyn.

Krisse
157/162 | 

Meidän 7 viikkoinen neiti nukkuu vaavi ensisängyssä, jonka sisällä on vielä ollut vauvan unipesä. Hänet kapaloidaan sinne :) Babywallybyn peitto olisi kätevä kun pesästä kohta luovutaan :)

Krisse
158/162 | 

Meidän 7 viikkoinen neiti nukkuu vaavi ensisängyssä, jonka sisällä on vielä ollut vauvan unipesä. Hänet kapaloidaan sinne :) Babywallybyn peitto olisi kätevä kun pesästä kohta luovutaan :)

Vierailija
159/162 | 

Vauva nukkuu alkuyön omassa sängyssä ja ensimmäisen yöimetyksen jälkeen minun vieressä

Sannamarianna
160/162 | 

Kuulostaa kivalta. :) Vauvani syntyy tammikuun lopussa ja tarkoitus olis hankkia hänelle oma sänky, mutta toisaalta tulen olemaan vauvan kanssa kaksin, joten saattaa hän nukkua myös vieressäni parisängyssä. :)

Vierailija
161/162 | 

Meidän neiti reilu 2kk siirtyi meidän vierestä omaan huoneeseensa nukkumaan 2kk:n iässä, jotta myös äiti ja iskä sai nukuttua syöttöjen välissä. Vauva siis nukkui kovin kovaäänisesti ja todettiin, ettei ole mitään järkeä meidän valvoa sen vuoksi. Nyt kaikki nukkuu paremmin ja neidinkin yölliset ruokailuvälit on pidentyneet. :) Meillä on nyt äitiyspakkauksen petosta tehty pussi, johon vauva on kiedottu juuri noin, ettei koskaan tarvitse nostaa kylmään sänkyyn syöttöjen jälkeen. Tuo ensipeitto olisi kyllä täydellinen, jottei aina tarvitsisi kieputella peiton kanssa. :)

Vierailija
162/162 | 

Esikoisemme nukkuu samassa pinnasängyssä, jossa hänen isoisänsäkin nukkui aikoinaan :)

Laura.H.
163/162 | 

Vauva tulee nukkumaan omassa pinnasängyssään meidän makuuhuoneessa. Alussa mahdollisesti äitiyspakkauksen laatikossa jonkin aikaa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla