Olen tunnetusti oikea lattemamma, mutta hauska huomata, että miehestäni on tullut varsinainen lattepappa. Joulupukki toi aviomiehelleni kahvikoneen. Hiukan olen saattanut hänen uutta konetta lainata...

Moni instagram seuraajani onkin ehkä huomannut, että vuosi sitten joululahjaksi saamani Lattissima+-kahvikone on ollut minulla todella ahkeralla käytöllä. Ennen Nespresson Lattissimaa olin hiukan pessimistinen kahvikoneita kohtaan, mutta ajatukseni ovat muuttuneet totaalisesti. Nespresson kahvit ovat nimittäin todella hyviä ja Lattissima+-kahvikonetta on todella vaivoton käyttää. Mieheni on raahannut saamaani kahvikonetta aina mökin ja kaupungin välillä, joten nyt joulupukki ajatteli, että miehen on saatava oma kahvikone, jolle löytyi paikka Joukolasta.

Mökin uusi kahvikone on Lattissima Touch, eli kehittyneempi versio minun Lattissima+:sta. Kahvikoneessa on kosketusnäyttö ja pienellä hipaisulla saa valmistettua esimerkiksi espresson, cappuccinon tai latten. Kahvikonetta on todella helppo käyttää - kone päälle, vesisäiliöön vettä, maitosäiliö jääkaapista koneeseen kiinni, kahvikapseli paikoilleen ja hipaisu haluamaansa esiohjelmoituakahvia. Täydellinen kahvinautinto valmistuu alle parissa minuutista, siitä kun koneen laittaa käyntiin. Kahvikone ilmoittaa itse milloin siihen pitää tehdä kalkinpoisto, omaan koneeseeni olen joutunut tekemään kalkinpoiston vuoden aikana ainoastaan kaksi kertaa, eli huolto on todella vaivatonta. Irrotettavat osat on helppo pestä pesukoneessa. Tämä miehen valkoinen kahvikone sopii mielestäni kivasti mökkikeittiöömme, Lattissima Touch-koneita onkin saatavilla monessa eri värissä.

Rakastan tätä konetta, joka mahdollistaa sen, että voin viettää mökillä täydellisiä kahvihetkiä. Heidi loves.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla