Näin sateisena päivänä on ihana muistella eilistä aurinkoista kesäpäivää.

Päivä alkoi aamiaisella uudessa kahvila Suvannossa. Suvanto sijaitsee Helsingissä idyllisessä puu-vallilassa ja kahvilaa pitää kaksi naista, ruokatoimittaja ja valokuvaaja. 8 euron aamiaisella on tarjolla puuroa, mysliä ja leipää päällisineen. Parasta suloisessa kahvilassa oli kuitenkin ihana omistajatar, joka toimi innokkaana lastenhoitajana ja seurueemme sai rauhassa nauttia aamiaista. Kiitos Suvanto ihanasta startista päivään.

Helsingin keskusta oli eilen mielettömän kesäinen; kukat kukkivat ja turistit olivat täyttäneet kadut.

Kävimme tutustumassa tällä viikolla avattuun remontoituun Vanhaan Kauppahalliin. Kauppahallissa on nykyään monta itselleni mieluisaa kauppiasta: Mari`s Smoothiesta nappasin mukaan raikkaan smoothien, Robert’s Coffeen vanhin toimipiste on todella tunnelmallinen, Storyn haluan ehdottomasti mennä joskus lounaalle ja maailman pienimmästä Alkosta on kiva joskus käydä ostamassa hyvä piknik-viini.

Lounaan nautimme kesäisessä ravintola Violassa. Viola sijaitsee Kaisaniemen kasvitieteellisesen puutarhan piha-alueella. Ihana kartanomiljöö ja kukkiva keidas keskellä Helsinkiä - tälläiset paikat ovat ihania. Kartanoon oli raput, joten lastenvaunuilla meno sisälle on hiukan hankalaa. Sisällä oli hyvä hoitopöytä, mikä on aina plussaa kun liikkuu vauvan kanssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla