Tyttären ilta-asu:

rusetti - Le Bunuell myymälästä

pusero - KappAhl

hame - Next

kengät - Next

Olen niin onnellinen, että päädyimme lomailemaan Dubain palmusaarelle, saimme niin totaalisen irtioton arjesta, että näillä muistoilla jaksaa ainakin seuraaviin vapaisiin asti.

Meidän hotellimme oli melkein viimeinen hotelli aallonmurtajan kärjessä, joten miljöö oli hyvin rauhallista, sillä ohimenevää liikennettä oli vähän. Hotellialueen hiekkarannalta oli kivat maisemat palmun oksille ja varsinkin iltaisin menin nauttimaan hiljentyneestä rannasta ja laskevasta auringosta upeita rakennuksia samalla ihaillen. Tytär nukkui lomalla pitkiä päiväunia, mutta yhtenä iltana ehdimme koko perhe ihastelemaan auringonlaskua rannalle ennen illallista. Tytär touhotti menemään rannalla ja ihmetteli taivaalla lentäviä lintuja, jotka kerääntyivät aina auringonlaskiessa meren ylle. Kauniisti aurinko lopulta laski palmunvarren taakse. Tällaiset upeat auringonlaskut kuuluvat kyllä ehdottomasti etelänlomiin.

Tyttärellä oli tuona iltana päällä Nextiltä hankkimani hame. En muista milloin olisin viimeksi pukenut hametta tyttärelleni, tuskin koskaan. Hissu olikin kuin nukke, niin suloisen kaunis, tässä kivassa hameessa. Hameessa on pehmoinen joustava resori, joten se on mukava pukea tyttären ylle. Lisäksi tyttö itse ihastui hameenhelman pieniin kuviin. Näitä Nextin kangaskenkiä tyttö käytti ahkerasti Dubaissa. Hän sai aina valita mitkä kengät haluaa jalkaansa ja yleensä päätyi näihin helposti puettaviin kenkiin. Suloinen tomera taaperoni. <3

Kommentit (2)

Heidi__
1/2 | 

Meillä on myös suunnitelmissa loma Dubaihin ensi talveksi, joten kiva lukea näitä postauksia :) Näyttää olleen onnistunut reissu sekä nappiin mennyt hotelli valinta. Kauanko olitte matkalla ja oliko se sopivan pituinen aika kohteessa mielestäsi? Oliko Aurinkomatkoilla mitään suomenkielistä toimintaa lapsille siellä?

Tykkään muutenkin lukea blogiasi, vaikka en ikinä kommentoi. Luin myös hääblogiasi, sillä meillä oli häät vuoden teidän jälkeen ja nyt on Hissua vuoden nuorempi tytär.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Meillä oli kyllä ihan huippu loma Dubaissa, nautittiin olostamme. Tosin tyttärellä nousi kuume, mutta onneksi paikallinen Panadol helpotti hänen oloaan. Oltiin reissussa viikko ja se riitti meille mainiosti, tai siis toki olisimme halunneet jäädä vielä, mutta viikkokin riitti hyvin. Ehdimme kuitenkin näkemään kaikki haluamamme paikat ja olemaan myös rennosti resortissa. Matkassa ei myöskään mennyt turhaa aikaa aikaerosta toipumiseen.

Mahtavaa, että olette menossa Dubaihin, sillä se on tosi kiva kohde talvella - varmasti lämmintä, kivoja hotelleja, kohtuullinen lentoaika, helppo lapsen kanssa ja paljon tekemistä (jos sellaista kaipaa, vesipuistot, aavikko, ostoskeskukset, akvaariot, eläintarhoja (ei kuulemma ihmeellinen), perhospuisto yms.). Suosittelen kyllä Anantaraa, jos ette ole vielä valinneet majoituspaikkaa. Anantarassa oli helppo olla lapsenkinkin kanssa, sillä lapset huomioitiin siellä kaikessa. Anantarassa oli kaksi eri leikkipaikkaa, leikkipuisto, lastenallas, pinnasängyt, turvaistuimet autoon, syöttötuolit, kasvomaalausta yms. ja lisäksi siellä oli 2 kerhoa eri ikäisille lapsille, mutta me emme halunneet vielä Hissua sellaiseen jättää. Aurinkomatkoilla ei ollut pienille lapsille mitään, heillähän on suosituissa kohteissa Muumikerhoja, jotka ovat jatkossa yli 3vuotiaille. Dubaissa Aurinkomatkoilla oli hyviä erilaisia retkiä, mutta ei menty millekään, kun mikään niistä ei oikein sopinut ihan pienelle taaperolle. Ne kohteet mihin haluttiin mennä pystyttiin kulkemaan helposti omatoimisesti hotellin bussilla, hotellin autolla tai metrolla.

Ihana kuulla, että olet seurannut blogejani jo näin pitkään. Kiitos!

Hyvää kevään jatkoa teidän perheelle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla