Ristiäisten vuoksi pääsin viime viikonloppuna ammattilaisen meikattavaksi. Olen tunnetusti itse onneton meikkaaja, joten aina tärkeitä juhlia varten käyn mieluusti ammattimeikkaajalla. Tällä kertaa päätin mennä melko uuden Stockmann Itiksen Armanin ständiin meikattavaksi. Noin kuukausi ennen juhlia kävinkin varaamassa ajan Armanin makeup artistille. Meikkaus oli ihanaa kaipaamaani luksusta ennen juhlia. Ja rehellisesti sanottuna oli rentouttavaa saada noin tunti omaa aikaa kaiken kiireen keskellä.

Georgio Armanin meikit ovat laadultaan ammattimaisia, mutta niitä on helppo maallikonkin käyttää. Olen pitänyt Armania kovin hinnakkaina, mutta olen ollut totaalisen väärässä, sillä tuotteet eivät ole muita selektiivisiä brändejä hinnakkaampia.

Meikkauksen hinnoittelu on mainio, sillä se on ilmainen, kun ostaa kaksi Armanin tuotetta. Itse ostin huulikiillon sekä suositun ja ylistetyn Eyes to Kill ripsivärin. Näiden lisäksi sain siis samalla hinnalla meikin ja konsultaation. Taidanpa siis keskittää seuraavat kosmetiikkaostokset lähelle joitain juhlia.

Mutta mitäs olette mieltä lopputuloksesta? Itse oli supertyyväinen meikkiin ja saamaani palveluun, sillä makeup artist kuunteli toiveitani meikin suhteen ja antoi meikkauksen lomassa käytännöllisiä vinkkejä kotona kokeiltavaksi.

Armanin ständejä on Itiksen lisäksi myös Helsingin ja Oulun Stockmanneilla. Eli tässäpä teille, jotka asutte lähellä näitä toimipisteitä, oivallinen vinkki. Jos tiedossasi on esimerkiksi kesähäät, niin käypä hyödyntämässä ammattilaisten osaamista ja samalla saat itsellesi laadukasta kosmetiikkaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla