Eilen oli sellaiset bileet, että pois alta! Kävin Tuiskun Antin keikalla Savoy-teatterissa.

Kyseinen keikka oli osa Antin uran 10vuotis juhlakiertuetta. Aatella, että olen fanittanut Tuiskua jo niin pitkään, enkä varmasti hetkeen luovu Antista ja hänen musiikistaan.

Vaikka keikka oli Savoyssa, ainakin puolet keikasta heiluin ja tanssin seisaaltaan, sen verran hyvin Antti sai tunnelman nostettua kattoon. Parasta oli tietysti pari tuntia kestänyt hittikimara. Ja välillä tunnelma rauhoittui muun muassa Tyhjä Huone- biisin yhteislaululla. Oli taustatanssijat, taitava bändi, kameramiehet, hieno valoshow ja monenikäinen yleisö, olipa show. Antin vaatteidenvaihdon aikana yleisö sai muistella videoiden välityksellä muun muassa Antin kouluaikoja ja matkaa Idolsista tähän päivään.  Kaiken päätti encorena kuultu suosikkibiisini Tee se Uudelleen.

Kyllä livemusiikki tekee hyvää.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla