Viikolla 21 mennään.

Ja mitä me ja läheisemme olemme saaneet hankittua vauvallemme tähän mennessä? Pelastusliivit ja joitakin vaatteita. Kyllä.  Halusimme jotenkin odottaa rakenneultriin asti ja tietää, että kaikki hyvin, jonka jälkeen pääsemme onnella valmistautumaan lapsemme tuloon.

Kun saimme tietää kesällä raskaudesta Sveitsissä ostimme vauvalle pikkuiset sveitsiläiset töppöset.

Rakas ystäväni on ihanan innoissaan tulevasta vauvasta ja hän oli löytänyt jostain pienet pelastusliivit. Tulevat todella tarpeeseen, jotta vauvamme pääsee veneilemään mökillä heti ensimmäisenä kesänään. Suloista sanoisin.

Vaatteita olen hankkinut ainoastaan lastenvaatekirpputoreilta. Tavoitteena löytää lähinnä valkoisia, harmaita ja mustia vauvanvaatteita. Ja piristevärinä sitten jotain vaaleanpunaista. Ja jos jatkossa vastaan tulee hyviä  merkkituotteita vauvalle, ne hankin varmasti. Ajattelinkin tehdä juttua suosikki lastenvaatekirpputoreista, sillä suosikkeja on ainakin kolme tällä hetkellä.

Kaupasta on ollut ihan pakko ostaa tutteja. Vaaleanpunaisia ja mustia tottakai.

Vauva-lehden mukana hankimme Brion turvaistuimen ja asuinalueemme facebook-kirpputorilta  BabyBjörnin mustan sitterin. Manducan ostan näillä näkymin ystävättäreltäni. Mökille löysimme suvun vanhan kehdon, jossa vauva pystyy nukkumaan ainakin jonkin aikaa. Mökillä on myös jo kylpyamme ja syöttötuoli.

Teimme  tarvelistaa vauvallemme:

vaunut, pinnasänky, patjoja (koti ja mökki), peitto, tyyny, pussilakanoita, pyyhkeitä, kylpyamme, tuttipulloja, vaippoja, kuumemittari, harsoja, lääkkeitä, kosmetiikkaa, vaatteita.

Tarvelistalle ei päätynyt sellaisia tuotteita, joita katsoin, että saamme äitiyspakkauksesta.

Vauvanhuoneen sisustaminen onkin sitten ihan oma juttunsa. Siitäkin lisää myöhemmin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla