Kela julkaisi tänään uuden äityispakkauksen ja pääsin aamulla ihastelemaan paikan päälle laatikon uudistunutta sisältöä.

Uudesta äitiyspakkauksesta tuli päällimmäisenä raikas mielikuva. Itse laatikko on saanut uuden visuaalisen ilmeen ja mielestäni Reeta Ekin suunnittelema Jonossa Mars on ihastuttava. Toisella puolella laatikkoa sorsaperhe tallustaa talvimaisemassa ja toisella puolen kesäisemmissä maisemissa. Kyllä kelpaa tulevien vauvojen nukkua kyseisessä laatikossa. Minunhan tyttäreni nukkui äitiyspakkauslaatikossa jopa puolivuotiaaksi asti. Kuvia ensisängystämme löytyy mm. täältä.

Tytär testasi yhtä pakkauksen uutuustuotetta, eli kaulahuivia. Hauskaa, että Kela  kuuntelee saamaansa palautetta ja muokkaa mahdollisuuksien mukaan pakkauksen sisältöä. Tämä monikäyttöinen kaulahuivikin on tullut pakkaukseen asiakkaiden toiveiden perusteella.

Muita uutuustuotteita ja uutuuksia ovat kuumemittari, nännivoide, enemmän kietaisubodyja sekä entistä suurempi patjansuojus.

Uuden talvihaalarin voi avata pussiksi, mikä on mielestäni hyvä asia. Tämäkin kehitysidea on tullut Kelan asiakkailta. Nyt talvihaalaria pystyy käyttämään myös vastasyntyneelläkin, eikä pikkuinen huku isoihin lahkeisiin. Vasta kotiin tultuani tajusin, että haalarihan on sinisävyinen, olin paikan päällä niin innoissani tästä pussimuutoksesta. En tiedä haluaisinko itse käyttää sinistä haalaria tyttölapsella; joo olen tällainen vanhankansan ihminen, että on poikien ja tyttöjen värejä. Äitiyspakkauksen talvihaalarit ovat oman kokemukseni mukaan todella hyviä ja omaa talvihaalaria olemme käyttäneet tyttärellä koko talven ajan. Uusi vanuhaalari sen sijaan on harmaa ja näytti samanmalliselta kuin aikanaan itse saamani. Itse käytin omalla tytölläni kyseistä haalaria todella paljon viime keväänä ja olen käyttänyt sitä vielä tänäkin keväänä, kun tyttö siihen vielä mahtuu. Haalarit ja makuupussi ovat kyllä äitiyspakkauksen hittituotteita aina.

Pitää vielä antaa erityismaininta uudelle pussilakanalle. Tykkään kovasti sen tyylistä - bambit ja puput ovat hellyyttäviä ja värimaailma kivan hempeä. Tämän pussilakanan petaisin varmasti, jos sellaisen saisin, oma pussilakanamme on jäänyt nimittäin vähälle käytölle sen einiinkivan kuosin vuoksi.

Pakkauksesta löytyy edelleen tarpeelliset kynsisakset, vesilämpömittari, ruokalappu ja hiusharja. Näitä tuotteita meillä ainakin on käytetty hirmuisesti.

Uutta pakkausta ruvetaan jakamaan sitten kun edellinen pakkaus on jaettu loppuun. Pakkauksen vaihtumisajankohta riiippuu siis äitiysavustushakemusten määrästä.

Äitiyspakkaus on kyllä mieletön pakkaus!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla