Hömppäkirja, kynsien lakkausta, kynttilät, herkku välipala ja tietokoneelta jakso jotain realityohjelmaa. Tänään päätin käyttää oman "jumppavuoroni" näin.

Omat harrastukset ja kiinnostuksen kohteet ovat aina olleet minun ja mieheni parisuhteessa tärkeitä. Toki unohtamatta yhteisiä juttuja, kuten mökkeilyä, mutta meillä on aina ollut niitä omiakin harrastuksia. Harrastuksiin meno ei nykyään luonnollisesti ole yhtä helppoa kuin ennen vauvaa vaan lastenhoitovuorojen suunnittelu vaatii hiukan sumplimista. Sillä liikuntaharrastukset ovat molemmille meille tärkeitä olemme päättänneet, että vapautamme tasapuolisesti toisemme aina vuorovuoroin treeneihin, jolloin toinen meistä on vauvan kanssa. 

Tänään päivällä pohdin, että mistä jutuista minä tykkään, miten rentouduin ennen kuin minusta tuli äiti. Viimeiset kuukaudet olen ajatellut lähes ainoastaan tytärtäni, ja niinhän se pitääkin olla, mutta tänään päätin käyttää oman vapaa-aikani ihan itseeni. Olen aina tykännyt hömppäohjelmista- ja kirjoista, ihanaa aivot narikkaan puuhaa. Ja milloin viimeksi minulla oli aikaa taikka kiinnostusta lakata kynteni nätiksi (Essien Chinchilly on muuten kiva syksyinen sävy)? Näinpä päätin käyttää oman parituntisen näiden juttujen parissa.

Pikkuisia arkisia juttuja, mutta tämmöiset hetket ovat tärkeitä ja näitä osaa nykyään arvostaa.

Tyytyväinen äiti=tyytyväinen vauva.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla