Viime viikonloppuna juhlimme upean kummityttöni rippijuhlia. Reilu viikko ennen juhlia tajusin, että tyttären kanssa meillä ei ole mitään juhlavia mekkoja kyseiseen tilaisuuteen, joten päätin turvautua jälleen verkkokauppojen apuun.

Next toimittaa vaatteet parin päivän sisällä tilauksesta kotiovelle, joten pystyin luottamaan, että ainakin tyttären mekko ehtisi tulemaan ennen juhlia, jos vaan löytäisin Nextin valikoimasta mieluisan mekon. Ja löytyihän sieltä! Pitsin kauneuteen voi luottaa aina. Heti kun bongasin tämän vaaleanharmaan pitsimekon tiesin, että juuri tuollaisen mekon tyttärelleni haluan. Tyttäremme on tällä hetkellä varmaankin reilu 85cm pitkä ja päädyin ostamaan mekon koossa 80-86cm, valinta oli oikea, sillä seuraavassa koossa (86-92cm) mekko olisi ollut tytölle liian pitkä. Mekko on kyllä ihastuttava ja Hissu saikin paljon ihailua aikaiseksi kirkossa vierailtakin ihmisiltä, erityisesti keski-ikäiset naiset olivat aivan hurmioissaan söpöstä kaksivuotiaasta.

Tyttären mekosta keksin, että itselleni haluan vaaleanpunaisen pitsimekon, oltaisiin sitten vähän samikset. :) Valitettavasti vaaleanpunaista mekkoa en löytänyt, mutta Mamaliciousin valikoimista löytyi kaunis pitsimekko. Ihastuin mekon klassiseen malliin ja siihen, että siinä on pitkät hihat, sillä tällä hetkellä omat käsivarteni eivät ole kovin timmissä kunnossa.

Instagramista heidi_joukolatar pääsee näkemään miltä mekot näyttivät yllämme. Seuraavan kerran kyseisiä mekkoja taidetaankin sitten käyttää pikkusisaren ristiäisissä.

Kommentit (6)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla