KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tapasin jokin aika sitten By Pinja-merkin taustalla toimivan ihastuttavan yrittäjän Pinjan ja sekä minä että tyttäreni saimme nyt häneltä blogin kautta omat kaulakorut.

By Pinja valmistaa silikonisia koruja, jotka ovat tulleet tunnetuiksi erityisesti imetyskoruina. Korujen alkuperäinen idea on tarjota vauvalle ja taaperolle tutkittavaa ja näperreltävää imetyksen ja kantamisen ajaksi, näin äidin hiukset jäävät vetämättä tai iho nipistelyltä. Itse sain aikoinaan vauva-aikana olla hyvinkin rauhassa imetyssessioiden aikana, joten tällainen nipistelty ja tukistaminen kuulostaa kovin vieraalta, mutta saapa nähdä millainen uusi tulokkaamme on. Lisäksi korut sopivat hyvin vauvan pureskeltavaksi, silloin kuin hampaiden puhkeaminen on ajankohtaista. Sillä Pinja haluaa valmistaa erityisesti tyylikkäitä imetyskoruja, voi näitä koruja käyttää myös ihan muuten vaan, vaikka oma lapsi ei olisikaan enää siinä imetys- taikka kantamisiässä. Itsekin piristän nykyään omia arkiasujani näillä By Pinja-koruilla. Ihastuttava Bebe au Laitin bloggaaja Iina antaa By Pinjan sivuilla inspiraatiota miten koruja voi yhdistää omiin päivän asuihin.

Nyt By Pinjalle on ilmestynyt oma Kids by Pinja-mallisto, joka on suunnattu pienille tyylilyyleille. Miten suloista olikin antaa tyttärelle oma kaulakoru. Nimittäin, kun hän ensimmäisen kerran näki kaulassani By Pinja-kaulakorun oli hän aivan haltioissaan ja toki sen jälkeen älyttömän pollea kun sai oman korunsa. Kids by Pinja-korusarjassa värivalikoima on yhtä monipuolinen kuin aikuistenkin sarjassa. Lisäksi Pinja tekee koruja toiveiden mukaan, jos valmismallistosta ei löydy juuri sitä sinun haluamaasi väriyhdistelmää. Meilläkin on Hissun kanssa sävysävyyn mätsäävät korut, ihana vähän samistella oman tyttären kanssa. Lain mukaisesti koru on tarkoitettu yli 3-vuotialle lapsille pienten osien vuoksi. Onkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lelu, joten lasta ei saa jättää valvomatta korun kanssa yksin. Aivan kuten aikuisten korut, myös Kids by Pinja-koruissa oleva lukko aukeaa auttomaattisesti, jos korua vetää liian lujasti.

By Pinja ilostuttaa blogini lukijoita alekoodeilla. Koodilla JOUKOLATAR saa By Pinjan-verkkokaupasta yhden korun ostaja -10% ja koodilla JOUKOLATAR2 saa kahden tai usemman korun ostaja -15%. Alekoodit on voimassa yhden viikon 8.7.2016 asti. Eli nyt on ihastuttava mahdollisuus ostaa mätsäävät korut äidille ja tyttärelle tai vaikka sisaruksille, tai vaan yksi koru tulevalle/nykyiselle äidille.

Kommentit (3)

Mummoikäinen
2/3 | 

Ihana tytär sinulla. voisitko laittaa arvontoja useammin, olisi mukavaa osallistua?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla